Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Gáz ha a második gyereknek...

Gáz ha a második gyereknek nem kiságya lesz hanem utazó ágya?

Figyelt kérdés
1éves a nagy, 2hónap múlva jön a kicsi. Vagy h csináljam?
2014. jan. 26. 16:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kell, hogy megértselek, de ha feltettél egy kérdést, össze-vissza írogtsz és mindenkinek ugyanaz a véleménye, akkor szerinted kivel van a baj. Ha te ennyire kötöd az ebet a karóhoz, akkor nem kell senkit kérdetzni, tégy úgy ahogy neked tetszik.
2014. jan. 27. 09:35
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitába elegyedni veled. Ha megsértettem mást bocsánat. És nem kötöm az ebet a karóhoz. Ha nem ismersz akkor ne állítsd be hogy velem van a baj.És hogy csóró vagyok,mert nincs rendes ágyra pénzem? Hát ezt ismeretlemdül senkire se írnám. Csak véleményre voltam kíváncsi. máshol én utazóágyba láttam újszülöttet. Ennyi. Nem tetézem a dolgokat. Mindenkinek köszönöm a választ. Szép napot!
2014. jan. 27. 09:46
 23/32 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a nagynak nem kényelmes a kiságy, és beveri a fejét, korántsem biztos, hogy ez lesz a kicsivel is. A nagynak vegyetek új ágyat, kényelmeset, a kicsi meg kapja meg a kiságyat rácsvédőstül. Attól, hogy hallottál olyat, akinél bevált az utazóágy kiságyként, nem kell követni rögtön...

Véleményeket kértél, kaptál.

2014. jan. 27. 09:47
 24/32 anonim ***** válasza:
25%

Én értelek kérdező!

Én is így vagyok vele, mert nekem is a lányom mindig beverte a fejét, a száját az ágyba, utána váltottunk utazóágyra ami más sokkal jobb volt mint a rendes gyerek ágy.

Felénk nagyon sok család használ ilyet és senki nem panaszkodott rá, csak az a lényeg, hogy emelhető magasságú legyen és plusz matrac.

Én is ilyet veszek a második babánál.

Le lehet pontozni, de én is így gondolom!

2014. jan. 27. 09:49
 25/32 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Utazó ágyban szeretnéd altatni az újszülött babádat? Énvennék neki normális ágyat. Énsem szimpla matracon vagy kemping ágyon alszom,hanem rendes ágyban. Totál érthető,hogy a gyerekeimet sem fogom máshogy altatni. Ha a nagy beüti magát akkor vele kellene kezdened valami ágy csere cagy valamivel kipárnázni az ágyat. Ha nagy lesz akkor matracon fogod altatni őket mert lesik majd az ágyáról? Ha megtudsz mindent adni a két gyermekednek akkor a biztonságra törekedj és ne félmegoldáspkra. Ez az ágy nem is a folyamatos terhelésre van kitalálva. Szüleimnél a lányom amikor nagyobb volt és már felállt benne és ugrált benne nem bírta a kiképzést. Ráadásul gondolj arra,hogy a nagy látni szeretné majd a tesót és mindent elfog követni,hogy felkapaszkodjon rá. Nem erre lettek kitalálva.
2014. jan. 29. 10:31
 26/32 anonim ***** válasza:

"De a lányom már próbál kiszökni, nem érzi magát kényelmesen benne"

Szerintem elég egyértelmű a megoldás. Mivel a nagynak már nem felel meg a rácsos ágy, vegyél neki leesés gátlós gyerekágyat. (Előbb utóbb úgyis venned kéne). A kicsi megkapja az ő ágyát, mivel újszülöttként nem fog annyit mozogni benne, nem fogja beütni a fejét sem.

(Aki utazó ágyban altatja huzamosabb ideig a gyerekét, az kipróbálta már, milyen érzés sokáig azt a hálót nézni, azon átlátni? Ha nem próbálta, javaslom tegye meg, egy idő után iszonyat zavaró. Még ha egy jó matrac van is benne, nem arra találták ki, hogy állandóan abban legyan a baba.)

2014. febr. 2. 14:31
 27/32 SMILE'S ***** válasza:
24%

Kedves kérdező!

Először is hagyd figyelmen kívül a sok bunkó hozzászólást!!! Nem hiszem, hogy be kellene mutatni, ez tipikus magyar jelenség!! Segítség helyett jönnek a rosszindulatú megjegyzések.

Én örülök, hogy feltetted a kérdést, mert mindig azt mondom

(és ezen érdemes lenne az itt hozzászólóknak is elgondolkodni (tisztelet a kivételnek)),

hogy ha valaki érdeklődik, azért teszi, mert szeretne a gyerekének jobbat. Ha nem biztos a döntésében, akkor kérdez. Szerintetek ez a jobb, vagy az, aki nem kérdez, nem néz utána, hanem egyszerűen megteszi a rosszat.

Ne mondja nekem senki, hogy mindent tudott, amikor jött a baba. Tuti, hogy voltak tévedések, olyan babadolgok vásárlása, amire rájöttetek, hogy nem is kellett volna, stb.

És akkor most a kérdésre:

Az utazóágy alapvetően valóban az utazásra való.

A normál kiságy (60x120cm) matrac beletehető, így kényelmesen használható.

De inkább vegyél neki egy használt kiságyat, ha van rá lehetőséged.

2014. febr. 3. 09:32
 28/32 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Utolsó?

Nem bírom szó nélkül hagyni. A kérdező már az első válaszoló stílusával sem volt megelégedve, akinek a válaszát idézem: "Gáz!

Az utazóágy nagyon kényelmetlen!

Bele izzad a baba, a matraca gerinc romboló.

Neked sem kényelmes hogy mélyre kell tenni a babát.

Vegyél neki egy normális kiságyat"

Most ennek a stílusával mi a baj? A kérdésben így hangzik: "Gáz, ha..." Válaszolt rá, sőt még normálisan meg is indokolta. Aláírom, mivel a kérdező kismama, dolgoznak a hormonok, de azért ennyire nem legyünk már "érzékenyek"!

2014. febr. 3. 12:56
 29/32 SMILE'S ***** válasza:
Igazad van, ezért írtam, hogy: tisztelet a kivételnek.
2014. febr. 3. 13:33
 30/32 A kérdező kommentje:

gáz ---> féltve értettem, tehát nem köcsögös,lenézően.

mindenkinek köszönöm a válaszát. és igen néha akadnak olyan válaszadók akik nem tudnak mértéket tartani -és tényleg van kivételek.

nem akarok veszekedést szitani mások közt én csak megkérdeztem. köszönöm a válaszokat.... majd még meglátjuk hogy alakul.

2014. febr. 3. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!