Gáz ha a második gyereknek nem kiságya lesz hanem utazó ágya?
Figyelt kérdés
1éves a nagy, 2hónap múlva jön a kicsi. Vagy h csináljam?2014. jan. 26. 16:38
11/32 anonim válasza:
vagy ha még nem akarod átszoktatni a nagyot-mert még ő is kicsi-akkor vehettek használtat is,vagy valakitől kölcsönkérni esetleg. az utazó ágy tényleg nagyon kényelmetlen..
12/32 anonim válasza:
5000-8000 Ft körül már kapsz egy kiságyat. Igaz használtan, de nem olyan vészes összeg. [link]
13/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok csóró, meg tudok adni mindent a gyereknek. De állandóan beveri a nagy a fejét a kiságyba.
2014. jan. 26. 19:38
14/32 anonim válasza:
amugy nem hiszem, hogy olyan kenyelmetlen lenne. Csak a matractol fugg, legalabb is nekunk olyan utazoagyunk van, hogy ki van merevitve az alja, es erre vettunk neki matracot. Pont olyan volt mint a kisagya. De az is igaz, hogy egy hasznalt kisagy kb. annyiba kerul mint egy kisagy.
15/32 anonim válasza:
Szerintem se vegyél utazó ágyat, a hálón rossz ki és benézni, mélyen fekszik a baba, a matraca valóban nem állandó használatra való! akkor már ott van az IKEA 8000 forintos kiságya, abba tehetsz egy jó matracot, árban is jó vagy és mégis rendes ágya van a gyereknek, amiből nézelődni is tud!
16/32 anonim válasza:
Akkor vegyél a kiságyra rácsvédőt.
17/32 anonim válasza:
Ha meg tudsz adni mindent a gyereknek, akkor minek tetted fel a kérdést? Hogy merült fel benned, hogy utazóágyban altatnád állandóan az újszülött gyerekedet? Azért nem kap a kicsi rendes kiságyat, mert a nagy állandóan beveri a fejét a kiságyba???? Mi van??????
18/32 A kérdező kommentje:
Mivel írtam h b.nőmnél állandó jelleggel utazó ágyba volt a gyerek,nem vettek rácsos ágyat. Nálunk meg már a nagy beveri a fejé. A rácsba-hiába volt rajta rácsvédő. Ez nem a pénzről szól. Csak kérdeztem h esetleg másnál is volt e így. És igen mindent meg tudok neki adni. Nem arról van még szó h amit a nagy megkap azt a kicsi nem. De a lányom már próbál kiszökni, nem érzi magát kényelmesen benne
2014. jan. 27. 09:17
19/32 anonim válasza:
Tényleg nem értelek, ha a ngynak nem kényelmes és mindent meg tudsz nekik adni, akkor vegyél a nagynak egy neki kényelmes ágyat és a kiságy maradjon a kicsiknek.
20/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell h érts.
2014. jan. 27. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!