Megéri ez a kiságy az árát? Vagy más típusú jobb lenne?
Hát én augusztusban vettem a vaterán full hasonló,brendonban vásárolt kiságyat 5000 ft-ért
Fél évet használták előtte
Szerintem nézz még körül máshol is ha van még időd :-)
Kiságyat vennék használtan, de matracot csak újat!
Kifekszi a baba hamar a kókuszmatracot.
Második gyermekemnek jó volt az első kiságya, de matracot újat kapott.
Tudod hányszor pisilhettee, bukta le az előző gyerek a matracot!?
Fiam 6 hóbapos, kb 20x pisilte le!
Ne hidd el, hogy nem volt lepisilve stb.
Matracot vegyél újat, az ágyra meg alkudj mert nem kell a matrac amúgy mi 8e ft-ért vettünk a brendonban matracot kókuszosat, 27e volt a kiságy kb ugyanolyan mint amit belinkeltél, mondjuk mi 2 éve vettük a minimanoban.
Amúgy jó ez a 70*140 méret, mert az én fiam már egész picinek körbemászta alvás közben az ágyat, így legalább volt helye.
Nekünk ehhez hasonló van: szintén tömör fa, 140-es, és zárt végű. Jó, és szeretjük. 2 gyerekünk van, már a második használja 1,5 éve, és nálunk tényleg soha egyik sem pisilt, vagy hányt bele, és nálam is pelusozva volt a gyerekek feje alatt a nyál miatt. El nem tudom képzelni másnak hogy tud belepisilni az ágyba a fél éves gyereke... Ott teszik tisztába?????? Ez így elég undorítónak hangzik, biztos nem altatnám benne a gyerekemet, ha rendszeresen belepisilgetne.
Szerintem ha tetszik, vedd meg, csak alkudd le annyira, amennyit gondolnál érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!