Szerintetek a kerekes, vagy a sima kisagy a jobb? Egyeb otletek, hogy milyen fontos szempontok vannak a vasarlasakor?
Szia.
Ha tehetném én lecserélném most a lányom ágyát.60x120t kaptunk.Most,hogy tud forogni,állandóan forogna,de nem fér el benne:)Mikor kimostam a rácsvédőt-és úgy aludt benne-ébredéskor a bal keze-lába kint lógott a rácson,mert csak úgy tudott megfordulni.Szóval én talán ifjúsági ággyá alakítható kiságyat javasolnék.Nem hiszem,hogy tönkremenne addig.
Siam 120*60-as fenyő kiságy van szivacsmatraccal, párom csinált hozzá fnyőfáből polcos pelenkázót.
15 hónapja használjuk, teljesen jó
A nappaliban meg a nagyfiam 10 éves utazóágya van felállítva járókának, ha elutazunk, azt visszük
A kiságynál én ragasszkodtam a sima egyszerű 3 magasságra állítható fenyő kiságyhoz és az semmiképpan nem akartam kombiágyat, fiamnak az volt, nagy sz@r volt az egész,a tiplik kitörtek, bútorolapból volt, ment szét.
Sima fenyő kiságyunk van, két kiszedhető ráccsal, 3 állású, a matrac pedig szivacs. 20 hónapja használjuk. A lányom előszeretettel ugrál benne, nem tudom mi lenne, ha kerekei lennének! Szerintem már kitörtek volna.
A sima matracunk is remekül bírja a strapát, az ugrálás ellenére sem horpadt be. :)
Most várjuk a tesót, szerintem őt is kiszolgálja majd!
Ja, a pelenkázós/kombi kiságyat (tapasztalatból) nem venném meg. Amikor megtanult a lányom forogni, nem tudtam pelenkázni sehol, csak a nagy ágyon, vagy a földön. Bár nekünk csak pelenkázólapunk van/volt. Nem mertem/merném olyan magasan hagyni, féltem/félnék, hogy 2 másodperc alatt lebucskázik! (a fura fogalmazás a tesó érkezése, és a lányommal már lejátszott esetek miatt van :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!