Anyucik, szerintetek melyik lenne jobb otlet?
Szoval ikreim lesznek. Van egy oriasi(46m2) babaszobank, viszont nem tudom eldonteni, hogy melyik legyen, egy szoba a ketto bebinek, vagy valasszuk kette a szobat.....ha az utobbi, azt meg ket unnep kozott meg kene csinaltatnunk, maskor nem alkalmas.....szerintetek melyik lenne jobb, ti hogy csinalnatok? Mellette es ellenerveket is szivesen fogadok. :)
Udv, Nati
Az ikrek egyneműek lesznek?
Míg picik mindenképp előnyösebb az egy szoba - te sem kell kétfelé szaladgálj és ők is össze vannak szokva már a pocidtól kezdve...
Ha azonban különböző neműek lesznek, egyszer, majd - biztosan hasznos lesz azt a szobát kettéválasztani...
Koszonom a valaszokat, sokat segitettetek :)
A lakasunk egyebkent (merthogy lakas, nem haz) 280 m2.
Az ikrek NEM zavarják egymást, söt sokkal nyugodtabbak, ha egymás közelében vannak - sok esetben ha nyügösek, és egy ágyba teszik öket, megnyugszanak. Olyan nincs, hogy az egyik sír és a másik erre felébred, hacsak nincs neki is valami baja.
ikres anyuka
Ez nem így van.
Az enyémek voltak azok, akik képesek voltak az egyik ágyon együtt nyomorogva összebújva aludni, hiába volt rendes helye mind a kettőnek. Simán végigaludták a másik bőgését, hányását, a nagyobb rezzenéstelenül aludt, amíg a tesója egyik éjjel félóránként kelt, hogy vagy hányjon, vagy a vécére rohanjon. Azt is végigaludta, amikor egy szobával odébb (és ez lakótelepi lakás volt) a másiknak porszívózni kellett az orrát, mert fulladozott a takonytól.
Nem mondom, van olyan gyerek, aki simán el van a kiságyában és nyugodtan alszik egyedül, de a legtöbbet nem vigasztalja a csodaszép zenélő forgó, a plüssállatkák, a csodálatos saját szoba. Amikor az enyémek kisebbek voltak, akkor úgy ment az altatás, hogy beküldtem őket, bementem mesét mondani, puszilás, betakarás és kijöttem. Néha még dumáltak, de nyugiban elaludtak. Aki egygyerekes ismerős volt, az sokszor panaszkodott, hogy a gyerek nem akar egyedül elaludni, folyton kijár hogy éhes, szomjas, ez vagy az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!