Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Van különbség kókuszmatracok...

Van különbség kókuszmatracok között? Ebből is van jobb, egyszerűbb, és "minőségibb"?

Figyelt kérdés
Az egyik eladó nagyon rá akart beszélni egy latexxel kiegészített fajtára, állítólag ez nem annyira kemény, és ugyanúgy szellőzik. Kinek mi a véleménye/tapasztalata? Előre is köszönöm az észrevételeket. :)

2013. aug. 19. 07:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az kimaradt, hogy újszülöttnek lesz.
2013. aug. 19. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van több fajta, ami leginkább az árán mutatkozik meg.

Nem kell bedőlni az eladóknak, ők nagyon jól tudják, hogy a babavárás szuper üzlet, mert sok tudatlan anyuka minden vackot megvesz.

Én a legolcsóbbat rendeltem netről, 7500ft volt, vadiúj és kiváló, nem büdösödik, nem lapul be, nem túl puha, nem túl kemény. 9. hónapja használja a lányom.

(mellesleg egy kérdés: a latex alatt hogy képes bármi is szellőzni???)

2013. aug. 19. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is épp ezeket vadászom...Most olvastam az egyik oldalon, hogy a latexos változatot bele lehet dobni a mosógépbe.

Nem tudom, mit vegyek, vagy hogy egyáltalán kókuszt vegyek-e??

2013. aug. 19. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, bocsi, rosszul írtam!a huzatra írták hogy mosógépben mosható
2013. aug. 19. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!