Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Melyik lenne szebb a kislányom...

Melyik lenne szebb a kislányom szobájába?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. máj. 24. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy látszik egyedül maradtam, de nekem a Barbie-s tetszik. :)
2013. máj. 24. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszik egyik sem.

Az én kislányom mindig mindent megkérdez.... és őszintén ha megkérdezné, hogy milyen állat van Dóra bal lábánál, nem nagyon tudnék mit mondani. De segítsetek ha én vagyok kistudású! :)

2013. máj. 27. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek szépen, az egy riadt fejű pocok, rókafarokkal, aki Csernobilban nőtt fel, ennek következménye a lilás színezet.
2013. máj. 28. 13:54
 14/15 anonim válasza:

Én nekem a második jobban tetszik.Számomra az "jelképezi"

a természetet,szabadságot.

Ui.:Nem akarlak megrémiszteni,de olvastam valahol,hogy azokból lesznek a cicababa,plázacica csajok akiket túlságosan..hogy is fogalmazzak.Mindig az volt nekik hogy csak a rózsaszín csak a Barbie és így cicababák lettek,mert azt hiszik ez a helyes.(Nem szeretnék általánosítani.)

2013. jún. 10. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy mik voltak 11 éve... Nekem a második jobban tetszik.
máj. 27. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!