Melyik a szebb? Augusztusban születik meg a kislányom és nem tudjuk eldönteni, hogy melyik név legyen? Fanni vagy Lotti?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 08:01
2/24 anonim válasza:
Sztem is a Lotti csodaszép név :) és nem is szaladgál belőle sok :) Fannit elég sokat ismerek :)
Nekem is nagyon tetszik a Lotti is meg a Lotte változata is, csak férjuram nem egyezik bele, pedig sztem olyan bájos, kedves név :)
3/24 anonim válasza:
Mind a kettő szép név, bár a Fanni mostanában nagyon gyakori. Én a Lottira szavaznék!
4/24 anonim válasza:
Majd akkor döntsétek el amikor megszületett, hogy melyik illik Rá jobban. Fannisabb, vagy Lottisabb? :)
5/24 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem is a Lotti egyébként.
6/24 anonim válasza:
a harmadik válaszolónak is igaza van teljesen :) nekem a fiamnál volt így hogy 2 név volt a tarsolyunkban és mikor ránéztünk tudtuk hogy az egyik lesz az igazi neve a másik megmarad második névnek :)
egyszerüen nem illett rá a második név :)
7/24 anonim válasza:
Nekem is a Lotti név tetszik, de ez persze a vezetéknévtől függ. Anélkül a Lottira szavazok.
9/24 anonim válasza:
Elsőre a Lotti különlegesebb, de a Fanni is szép.
Én is "vésztartalék" névvel mentem szülni, de illett rá, amit kigondoltunk, így nem kellett bevetnem. :)
Én a Lottit választanám, a Fannit meg "vésztartaléknak" hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!