Melyik a szebb? Augusztusban születik meg a kislányom és nem tudjuk eldönteni, hogy melyik név legyen? Fanni vagy Lotti?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 08:01
11/24 anonim válasza:
Én is Lotti párti vagyok:)Azóta teszik ez a név,hogy Görög Zita lányát is így hívják:D
13/24 anonim válasza:
Lotti. szerintem szebb, de igaz, h a baba mutatja majd meg:)
14/24 anonim válasza:
A vezetéknevetekhez melyik illik jobban? Nekem a Fanni mindig nagyon tetszett, de tényleg sok kislányt hívnak már Fanninak. A Lotti különlegesebb.
15/24 anonim válasza:
Lotti, gyonyoru szep, Fannibol eleg sok van.
szerintem is inkabb Lotti, huuu ez nekem is nagyon tetszik, na ha lesz kishuga a fiamnak, lehet, hogy "ellopom"! :)
16/24 anonim válasza:
Én kicsit jobban szeretem a "szokványosabb" neveket, úgyhogy a Fannira szavazok :-)!
17/24 anonim válasza:
Én már írtam előbb :) Az én fiam Milán és tök érdekes hogy nekem is annyira megtetszett a Lotti név a kislányomnak...pedig nem is tudtam h Görög Zita kislányát is így hívják :)
A fiát meg pont Milánnak..de érdekes:) na bocsi az offért :)
18/24 anonim válasza:
Nekem a Lotti sokkal jobban tetszik.
19/24 A kérdező kommentje:
A vezetéknév a Simon.Mindkettő név megy hozzá.Ezért vagyok tanácstalan.
2009. jún. 13. 18:12
20/24 anonim válasza:
Hát őszintén szólva nekem a Lotti név nem annyira tetszik. nem tudom miért, de olyan öregasszonyosan hangzik. Már bocsi, nem akarok senkit megbántani, de ez a véleményem. Mondjuk sok a Fanni, de inkább az a szebb név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!