Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Másnál is van 3 gyerek egy...

Másnál is van 3 gyerek egy szobába? Eddig nálunk 2 csajszi van egyik 7 éves a másik 7hónapos. Viszont szeretnénk még egy gyereket majd pár év múlva. De sokan megszólnak hogy egy szobát tervezünk a gyerekeknek és hogy a későbbiekben az milyen rossz

Figyelt kérdés
Egyebkent nagy udvar van, egesz nap kint vagyunk amikor csak lehet , a tanulást is kint szoktuk a szabadba, csak aludni jár be a nagy lány is. A ház 2 szoba egyik a szülői a másik a gyerek nagy nappali, viszont költözni nem akarok nagyobba, bőviteni nem tudom lehet e a későbbiekben. De mondjuk 3 tini már lehet hogy tényleg rossz lenne nekik, szerintetek?
febr. 9. 11:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
11 évesen örülök ha enni meg tusolni kijön a nagyobb lányom a kuckójából pedig imádja a 4 éves húgát. Hétvégén szoktak együtt aludni de hogy egy szobájuk legyen de ők se én nem tudom elképzelni nemhogy 3 gyereknek
febr. 9. 13:26
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk a 2 hasonló korú, és azonos nemű (6 és 8 éves lány) van egy szobában.

A pici baba velünk.

A kamasz meg külön.

De amint lehetőség lenne, költöznénk…

febr. 9. 13:32
 23/31 A kérdező kommentje:
Akkor majd átalakítjuk magunknak a nappali szobát, és akkor lesz két szoba nekik. A közösségi rész meg akkor lehet elég lesz ami kint van nagy terasz meg nagy kinti konyhas főzös rész meg a jacuzzis rész. A két kicsi akkor ellesz pár évig egy szobába a nagy meg ha majd igényli vagy jön a kövi baba akkor az övé lesz a mi szobánk. Így élhetőbb nem?
febr. 9. 14:39
 24/31 anonim ***** válasza:
83%
Én meg azon stresszelek, hogy 3 szobás lakásba merjünk-e közös szobába vállalni kis korkülönbséggel második gyereket...
febr. 9. 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Van, akinél 6-8 is.
febr. 9. 15:00
 26/31 anonim ***** válasza:
19%
3 fiam egy szobában nőtt fel. Nem lettek lelki nyomorékok
febr. 9. 15:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát...Én 15 évig egy szobába laktam a 2 tesómmal,és borzasztó volt,nagyon rossz anyagi helyzetünk volt ezért laktunk egy szobába.Így 6 éves koromig még tök jó volt még minden,de ahogy egyre jobban kamaszodtam,nem volt olyan jó
febr. 9. 19:21
 28/31 anonim ***** válasza:
23%
Remélem mostmár védekeztek. Vagy egy focicsapatot akartok vállalni egy szobába?
febr. 10. 15:44
 29/31 anonim ***** válasza:

Azért enyhe túlzás, amit itt többen előadnak, hogy rémes, szörnyű, kaszárnya... Butaság és tévedés.

Rengeteg olyan nagy család él hazánkban is (nem nyomorgó kisebbségiekre gondolok!), ahol minden gyerekszobában 2-3 gyerek lakik együtt, így boldogok, jól neveltek, jobban szeretik egymást, értékesebb, sikeresebb emberekké nőnek, mint holmi agyonkényeztetett egyetlenkék. A gyereknek nem "magánszféra" kell, hanem meleg családi közösség.

Ettől eltekintve, ha most két kislány egy szobában van, azzal semmi gond nincs, és még pár évig nem is lesz. (Ha majd a nagy kamaszodik, akkor már nem lesz jó így. )

Ha harmadik gyereket akartok, annak ne a szobák száma legyen az akadálya! Amíg pici lesz, addig a ti hálószobátokban is elfér, utána kell megoldás. Ha kislány, lehet együtt a kisebbikkel, ha fiú, akkor külön. Tehát 2 -3 kis helyiség kellene az egy gyerekszoba helyett.

A házatok felújításakor erre gondolni kell, biztosan ki lehet találni olyan megoldást, hogy megosztjátok a gyerekszobát, és leválasztotok még egy pici helyiséget. (Hozzáépítés, emeletráépítés ... csere).

febr. 11. 18:35
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 nem butaság/hülyeség hogy másoknak ez a helyzet borzasztó,ez annyira relatív,és ezt objektíven nem lehet megmondani hogy kinek mi...
febr. 11. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!