Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Másnál is van 3 gyerek egy...

Másnál is van 3 gyerek egy szobába? Eddig nálunk 2 csajszi van egyik 7 éves a másik 7hónapos. Viszont szeretnénk még egy gyereket majd pár év múlva. De sokan megszólnak hogy egy szobát tervezünk a gyerekeknek és hogy a későbbiekben az milyen rossz

Figyelt kérdés
Egyebkent nagy udvar van, egesz nap kint vagyunk amikor csak lehet , a tanulást is kint szoktuk a szabadba, csak aludni jár be a nagy lány is. A ház 2 szoba egyik a szülői a másik a gyerek nagy nappali, viszont költözni nem akarok nagyobba, bőviteni nem tudom lehet e a későbbiekben. De mondjuk 3 tini már lehet hogy tényleg rossz lenne nekik, szerintetek?
tegnap 11:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Gyerektől függ. Lehet, hogy a 7 éves fogja magát, és elmegy inkább kollégiumba, amint lehet. 🤷🏼‍♀️
tegnap 11:48
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk nincs és kizártnak tartom, hogy jò lenne mondjuk 3 tizenéves egy szobában, ahány ház annyi szokás egyébként. Nálunk külön szoba van már kicsi kortòl kezdve.
tegnap 11:49
 3/28 anonim ***** válasza:
87%
Mar kettonek is keves... 2 szobaba negyen? Kulon halo es nappali sincs es meg szulni akarsz ide? Ne haragudj,de nekem ez no way.
tegnap 11:50
 4/28 anonim ***** válasza:
91%

Hat ez atomgáz.

Kollégium feeling de nagyon, semmi magánszféra.

Pici gyerekkel még elmegy, de te komolyan egy szobába tennél egy 8 évest egy babával?? Azért itt nagy korkülönbség lesz...

Azt meg kétlem, hogy télen is az udvaron lennétek egész nap, milyen hülye érv már ez.

tegnap 11:54
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, max 2 gyerek egy szoba, több az mar szerintem kínzás, pláne, hogy lesznek majd tinik is.
tegnap 11:55
 6/28 babyboom567 ***** válasza:
94%
Én a 7 éves és a 7 hónapost sem raknám egy szobába.
tegnap 12:00
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen kizárt - a gyerekek is utálni fogják a szitut, aztán ha nem változik, egymást is. Pláne ha a harmadik fiú lesz mondjuk. Hamarosan kamaszodik a nagylány, a barátnőivel szeretne majd lenni, elvonulni, susmus, fodrászkodás vagy csak zenehallgatás, a kicsi meg majd jön h építőkockázik meg barbizik... Életszerűtlen.

A németeknél pl úgy van, ha lakást bérelsz, hogy nem adják ki a lakást, csak akkor ha mindenkinek jut benne saját szoba. Jogosan.

tegnap 12:01
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt gondoljátok át.

A két lány között most még OK a korkülönbség, de amikor a nagy 14 éves lesz, a kisebbik alig 7 - egy kamaszt nagyon idegesíteni fog a még kisgyerek húga, lesz súrlódás bőven.

És akkor még oda akarsz tenni egy harmadik gyereket is a szobába, akiről ugye nem tudni, hogy fiú lesz vagy lány - mert a későbbiekben ez is számíthat.

Ha mindenképp maradni akartok a jelenlegi házban, akkor legalább a szobájukat próbáld meg térelválasztóval (könyvespolcok, paraván, stb) "feldarabolni", mert a gyerekeknek előbb-utóbb jogos igényük lesz a saját kuckóra és a magánéletre.

tegnap 12:02
 9/28 A kérdező kommentje:
De van nappali is jo nagy , én a szobák számára gondoltam hogy két szoba van. Hát mondjuk most felujitas alatt leszunk lehet akkor epitunk plusz egy szobat. Magához a házhoz nagyon kötődök semmikepp sem koltoznek.
tegnap 12:18
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Akkor mindenképpen építsetek még egy szobát, ha harmadik gyereket akartok, akkor lesz mindegyiknek saját - ti pedig költözzetek ki a nappaliba. Kell a gyerekeknek a magánszféra.
tegnap 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!