Hogyan lehetne jól megoldani a ház elrendezését,hogy mindenkinek kényelmes legyen a baba születése után?
Adott egy ház amit bérelünk, lesz majd saját is,de egyenlőre jól megvagyunk itt és még szeretnénk pénzt gyűjteni.
Az alsó szinten konyha nappali,1 kis szoba ahol a 6 eves kislányom van,fürdőszoba és ennyi. A felső szint egy galéria ami elég nagy(biztos van 20nm) de a lépcsőn azért meredek és egy kézzel minimum kapaszkodni kell.
Nem tudjuk,hogy a születendő kicsivel én hol legyek... masszak fel vele minden este és le reggel ilyen lépcsőn vagy valahogy lent legyünk? Az a probléma, hogy lent nem igazán férne el egy kiságy még,nem nagy ház,főleg, hogy a kanapét is nagyobbra kell cserélni, hogy a késői terhesseg alatt lent tudjak aludni és ne innen rohangáljak le pisilni óránként.
Ti fent maradnátok a galerian a kicsivel vagy inkább lent oldanátok meg ?
Nem zsebkendőnyi a ház,teljesen jól elférünk benne és nagyon komfortos is,gyönyörű udvarral és hatalmas terasszal. Nem szenved a kislányunk és mi sem ,ettől nem kell félni:))
Azért, mert most jött össze a baba és nem a házvásárlás után ,nem fogom elvetetni. Borzasztó a gondolat is. Nem szeretnénk feleslegesen behitelezni magunkat ,inkább saját pénzből vásárolunk.
Valószínűleg így lesz majd a dolog,nagyon köszönöm a segítséget.
Én egy darabig lent leszek a kicsivel ,a kislányom megtartja szobáját mert nagyon szereti,a férjem meg ki tudja pihenni magát fent,hiszen ő a családfenntartónk.
A többi majd alakul.
Egyébként az első szülésem is császár volt, nem is értem hogy szerettem volna fel le mászni ezen a lépcsőn..terhesagy...🤣
14-es, hamarabb fel akar majd menni, mint gondolnad…:D
Persze ez nem azt jelenti, hogy sikerulni is fog neki, nagyon vigyazni kell, de igazabol a kisfiam meg jarni se tudott, de mar profin maszott…felfele🤣
#15! Persze, tudom. Keresem is a megoldást gőzerővel. Olyan széles biztonsági ajtó nincs, amivel le tudom zárni, legalábbis a baba boltban azt mondták. Nem akarom offolni a kérdést, de ha valaki tud megoldást, érdekelne, akár privátban, de hátha a Kérdezőnek is jól jönne. Bár, ő lehet, hogy tudja, ha egy gyereknél már megoldották.
Az előjelek szerint a kisfiam mozgásfejlődése gyorsabb lesz az átlagnál, szóval nincs sok időm.
A 3 évet úgy értettem, hogy kb.akkor fogom neki megengedni.
18-as...A lányom úgy alszik ,mint a bunda. Es mellesleg nem vagyunk állatok és idióták,hogy bármilyen éjszakai hangoskodással károsítsam a lelkivilágát.(nyilván ha a baba sír az más, tudja,hogy testvére lesz/van ,fel van rá készítve. Amikor lesz saját ajtóval zárható szobája ott is fog hallatszani a sírás. )
Nyilván nem ideális,de megoldható szerintem ésszerű keretek közt minden.
Dehát mindenki magából indul ki...
14-es,
Hogy oldottad meg a nonstop pisilést? Nem kaptál agyvérzést? Én már most 3 óránként járok,a kislányommal a vegen már óránként mentem. Szerintem nem bírnám idegekkel 🤣
#19! Én terhesség nélkül is non-stop pisilek, hozzá voltam szokva😂
Na jó, nem, éjjel nem szoktam. Terhesen a végén úgy 2x, néha 3x kellett lemásznom, kibírtam, mert közben felújítottam azt a szobát és pár hétre ki kellett költöznöm le. Azt úgy utáltam, meg olyan kényelmetlen az az ágy, hogy alig vártam, hogy visszamehessek, terhesen is, meg császár után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!