Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogyan lehetne jól megoldani...

Hogyan lehetne jól megoldani a ház elrendezését,hogy mindenkinek kényelmes legyen a baba születése után?

Figyelt kérdés

Adott egy ház amit bérelünk, lesz majd saját is,de egyenlőre jól megvagyunk itt és még szeretnénk pénzt gyűjteni.

Az alsó szinten konyha nappali,1 kis szoba ahol a 6 eves kislányom van,fürdőszoba és ennyi. A felső szint egy galéria ami elég nagy(biztos van 20nm) de a lépcsőn azért meredek és egy kézzel minimum kapaszkodni kell.

Nem tudjuk,hogy a születendő kicsivel én hol legyek... masszak fel vele minden este és le reggel ilyen lépcsőn vagy valahogy lent legyünk? Az a probléma, hogy lent nem igazán férne el egy kiságy még,nem nagy ház,főleg, hogy a kanapét is nagyobbra kell cserélni, hogy a késői terhesseg alatt lent tudjak aludni és ne innen rohangáljak le pisilni óránként.

Ti fent maradnátok a galerian a kicsivel vagy inkább lent oldanátok meg ?

szept. 15. 05:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem zsebkendőnyi a ház,teljesen jól elférünk benne és nagyon komfortos is,gyönyörű udvarral és hatalmas terasszal. Nem szenved a kislányunk és mi sem ,ettől nem kell félni:))

Azért, mert most jött össze a baba és nem a házvásárlás után ,nem fogom elvetetni. Borzasztó a gondolat is. Nem szeretnénk feleslegesen behitelezni magunkat ,inkább saját pénzből vásárolunk.

Valószínűleg így lesz majd a dolog,nagyon köszönöm a segítséget.

Én egy darabig lent leszek a kicsivel ,a kislányom megtartja szobáját mert nagyon szereti,a férjem meg ki tudja pihenni magát fent,hiszen ő a családfenntartónk.

A többi majd alakul.

Egyébként az első szülésem is császár volt, nem is értem hogy szerettem volna fel le mászni ezen a lépcsőn..terhesagy...🤣

szept. 15. 09:59
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Maradj lent, vegyétek bölcsőt vagy babaöbölt a kanapé mellé.
szept. 15. 11:00
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
A nappaliban mennyire lenne zajongás? Ha nem, és tud ott aludni egy kisbaba, akkor ott lennék vele. Ha túl zajos, akkor inkább a lányod szobáját átalakítanám baba szobává, ő meg felköltözne az emeletre.
szept. 15. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Na, igen, közben már rájöttél. Én nagyon galéria mániás vagyok, a terhesség végén is ott aludtam. (Nálunk inkább létrára hasonlít a feljáró, mint lépcső.) Nekem is császár lett. Mindent egyedül kell megoldanom, lift nélküli házban lakom, szóval nem mondhatjuk, hogy kíméltem magam, de az első 2 hétben bizony, nem galériáztam, leköltöztem. Már újra fent alszom, de a gyereket sose merném felvinni. Majd, ha magától fel tud menni, úgy 3 év múlva.
szept. 15. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

14-es, hamarabb fel akar majd menni, mint gondolnad…:D

Persze ez nem azt jelenti, hogy sikerulni is fog neki, nagyon vigyazni kell, de igazabol a kisfiam meg jarni se tudott, de mar profin maszott…felfele🤣

szept. 15. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
27%

#15! Persze, tudom. Keresem is a megoldást gőzerővel. Olyan széles biztonsági ajtó nincs, amivel le tudom zárni, legalábbis a baba boltban azt mondták. Nem akarom offolni a kérdést, de ha valaki tud megoldást, érdekelne, akár privátban, de hátha a Kérdezőnek is jól jönne. Bár, ő lehet, hogy tudja, ha egy gyereknél már megoldották.

Az előjelek szerint a kisfiam mozgásfejlődése gyorsabb lesz az átlagnál, szóval nincs sok időm.

A 3 évet úgy értettem, hogy kb.akkor fogom neki megengedni.

szept. 15. 12:58
 17/20 anonim ***** válasza:
29%
De a galéria nem emelet, hanem egy nyitott tér, amin se ajtó, se semmi.
szept. 15. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
Ja, a galéria nem emelet. Tök jó lesz a 6 évesnek, hogy alatta zajong mindenki, szülők szexelnek, ki-be járnak az újszülöttel.
szept. 15. 13:44
 19/20 A kérdező kommentje:

18-as...A lányom úgy alszik ,mint a bunda. Es mellesleg nem vagyunk állatok és idióták,hogy bármilyen éjszakai hangoskodással károsítsam a lelkivilágát.(nyilván ha a baba sír az más, tudja,hogy testvére lesz/van ,fel van rá készítve. Amikor lesz saját ajtóval zárható szobája ott is fog hallatszani a sírás. )

Nyilván nem ideális,de megoldható szerintem ésszerű keretek közt minden.

Dehát mindenki magából indul ki...

14-es,

Hogy oldottad meg a nonstop pisilést? Nem kaptál agyvérzést? Én már most 3 óránként járok,a kislányommal a vegen már óránként mentem. Szerintem nem bírnám idegekkel 🤣

szept. 15. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
27%

#19! Én terhesség nélkül is non-stop pisilek, hozzá voltam szokva😂

Na jó, nem, éjjel nem szoktam. Terhesen a végén úgy 2x, néha 3x kellett lemásznom, kibírtam, mert közben felújítottam azt a szobát és pár hétre ki kellett költöznöm le. Azt úgy utáltam, meg olyan kényelmetlen az az ágy, hogy alig vártam, hogy visszamehessek, terhesen is, meg császár után is.

szept. 15. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!