Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogyan lehetne jól megoldani...

Hogyan lehetne jól megoldani a ház elrendezését,hogy mindenkinek kényelmes legyen a baba születése után?

Figyelt kérdés

Adott egy ház amit bérelünk, lesz majd saját is,de egyenlőre jól megvagyunk itt és még szeretnénk pénzt gyűjteni.

Az alsó szinten konyha nappali,1 kis szoba ahol a 6 eves kislányom van,fürdőszoba és ennyi. A felső szint egy galéria ami elég nagy(biztos van 20nm) de a lépcsőn azért meredek és egy kézzel minimum kapaszkodni kell.

Nem tudjuk,hogy a születendő kicsivel én hol legyek... masszak fel vele minden este és le reggel ilyen lépcsőn vagy valahogy lent legyünk? Az a probléma, hogy lent nem igazán férne el egy kiságy még,nem nagy ház,főleg, hogy a kanapét is nagyobbra kell cserélni, hogy a késői terhesseg alatt lent tudjak aludni és ne innen rohangáljak le pisilni óránként.

Ti fent maradnátok a galerian a kicsivel vagy inkább lent oldanátok meg ?

szept. 15. 05:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
13%
Apa mit mond?
szept. 15. 05:41
 2/20 A kérdező kommentje:

Aggódik a lépcső miatt ahogy én is.

Esetleg ha hurciba teszem magamra és nagyon óvatosan feljövök vele..

Bár ugye ezt napjában többször is meg kell tennem az alvások miatt.

Tudom,hogy majd alakul,de nagyon foglalkoztat a dolog

szept. 15. 06:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nappali.
szept. 15. 06:21
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Lépcsőn fel-le a babával? És ha ne legyen így, de császáros leszel véletlen?- fel tudsz mászni napjában többször?

Szerintem az első 1-2 hónapra én leköltöznék míg sokat kell szoptatni stb. Vennék egy bölcsőt, az elfér kisebb helyen is, egy ilyen picikének még pont elég. Te meg kényelmesen tudod lent a dolgod intézni.

Majd ha minden jól halad felköltöznék persze a picivel. A galérián amúgy elfér a kiságy?

Meg tudod ott is bababiztossá kell tenni a lépcsőt.

Nagylányt nem lehet felköltöztetni, ti meg lejönnétek a földszintre a férjeddel? Babáé a kisszoba, ti meg vesztek kinyithatós kanapét?amin aludni is lehet.

szept. 15. 06:27
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk is galérián van a gyerekszoba. Aludj vele lenn. Császáros voltam nem bírtam felmenni a lepcsőn az első éjszaka után jött a férjem is meg a baba is. Kb 3 hétig lenn aludtunk aztán mentünk fel vele. Hurciban vittük fel le pedig a lépcső nem meredek, de hát az ember ilyenkor fél. Semmi baj nincs ha ideiglenesen a nappaliban vagytok.
szept. 15. 07:01
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Én biztosan megvariálnám, a nagylányé lenne a galéria, lent a kisszobában rendezném be a babaszobát, mi meg aludnánk a nagy kanapén.
szept. 15. 08:23
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

En nem voltam csaszaros, de nagyon nehez szulesem volt, sok vert vesztettem es a varrataim is fajtak, nemhogy lepcsozni, de allni is kihivas volt szedules nelkul.

Arra keszulnek, hogy az elso hetekben valahogyan lent lennek a babaval.

szept. 15. 08:37
 8/20 anonim ***** válasza:
6%
6, szenvedjen csak a "nagylány", holott nem ő kérte, hogy zsebkendőnyi hazba vállaljanak még egy gyereket.
szept. 15. 09:14
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

8- as miert lenne szenvedes egy 6 evesnek az emelet ??

A falunkban kb. minden hat ket szintes es altalaban fent vannak a gyerekszobak.

szept. 15. 09:26
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

8, A "nagylány" vélhetően tök boldog lenne, hogy övé az egész emelet. A gyerekek többsége imád mászókázni.

Családtagnál is ilyen meredek lépcsős emeletmegoldás van, csak ott több szobára bontott a fenti rész, én kapaszkodva is csak reszketve mertem felmenni, a - kérdező lányánál fiatalabb - gyerekek meg majommód szaladgálnak fel-alá, imádják a saját birodalmat.

szept. 15. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!