Anyukák! Aki bölcsőt vagy fonott mózeskosarat használt, hogy tetszett? Praktikus volt? Hány hónapos korig tudtátok használni?
Születéstől kb. 2-3 hétig. Akkor az volt, nem volt más lehetőség.
Babakocsi, kiságy.
Felnőttünk így is.
Bölcső volt. Eleinte a hálóban aludt benne, a 140x70-es kiságy nem fért be. Majdnem 2 hónapig használtuk, utána beakadt a rácsba állandóan és a saját szobájába került kiságyba. Na innentől nappal pár hónapig csak babakocsiban tudtuk elaltatni a hálónkban, este meg kínlódtunk a kiságyban, de miután este elaludt, már jól aludt benne, viszont nappal nem így nem is erőltettük nappalra.
Végül a mózest is kinőtte meg négykézláb volt és nem altattuk benne többet, de ekkor már elfogadta a kiságyat.
Egyébként 2 hónapos koráig evett meg aludt, amíg a bölcső volt. Könnyű volt elaltatni is hintáztatással. Én szerettem. Hogy mi lett volna ha rögtön kiságyban alszik azt nem tudom már meg sose.
Olyan fonott mózeskosaram volt, amelyet egy görgethető talpra tudtam tenni. A gyerekek kb. 3 hónapos koráig tudtam használni.
Amúgy szerettem, mert a kiságy a szobában volt ugyebár, de a konyha-nappaliban kint tudtam altatni őket újszülöttként a mózesben, vagy csak szimplàn abban feküdtek.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Aki csak néhány hétig használta az miért?
Tudtommal 90x40-es s fekvő felületük, így hónapokig kilehet használni, nem?!
Haha:D
Hát ez van, valakinek ez valakinek az adatik.:D
Nekem kisfiam sokáig nem aludta át az éjszakát, eleinte 7x kelt. Most 2,5 éves, de 1x felkel inni, szerencsére alszik is vissza.
Egy ágyban alszunk, de nem akarom majd a kistesót olyan picinek közénk tenni, nehogy báttyus összerúgja szegényt :D
Ezt meg praktikusnak találom, bár én hagyományos régimódi bölcsőt szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!