Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Meddig használtátok a mózeskos...

Meddig használtátok a mózeskosarat a babakocsin? Mikor tértetek át a sport részre és miért?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8,5 hónapos volt a lányunk.
2016. jún. 29. 17:34
 2/11 Bella169 ***** válasza:
Kb 6,5 hónapos koráig, mert a mózesünknek 9 kiló a felső súlykorlátja és ruhástul már alulról karistolta ezt súlyt.
2016. jún. 29. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
nekünk a sportrészünk vízszintesbe dönthető és újszülött szűkítővel 0 napos kortól használható. így mi 3 hónaposan váltottunk arra, mert annak a kupolája teljesen lehajtható, imád belőle nézelődni (be van persze kötve).
2016. jún. 29. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Én mózest csak a lakásban altatásra használtam végül, abban aludtak 5 hétig a fiaim, az utcára vettem inkább rugalmas kendőt, majd csatos hordozót használtam, egyszerűbb volt a városban a közlekedés.

Kb. 5 hónapos korában tettem át a kisebbet az esernyő kocsiba először, igaz az is dönthető és félig ülő helyzetben volt, de akkor már elkezdett felülni is. A hordozók az autóban maradtak és mennem kellett a 2 gyerekkel a városba, így a kicsi bekerült a sportkocsiba. Aztán ott is ragadt, a nagyobb meg végre megértette, hogy sétálni is tud (23 hónapos volt akkor, őt kb. 8 hónaposan kezdtem el esernyőben tologatni, mert már nagyon nehéz volt)

2016. jún. 29. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Kb. 8 hónaposan, mert a picur pár centi híján végig ért és a súlykorlátot is elérte. Viszont visszasírtam, mert a kagylós kialakítású sportban közel se aludt olyan jól, mint a mózesben.
2016. jún. 29. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
4 hónaposan, de nem a sportra hanem az autós hordozóra, mert a mózesből nem látott ki és zavarta, sírt benne.
2016. jún. 29. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
9 hónaposan, 8 hónaposan ült fel,így utána.
2016. jún. 29. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb 5 hónapos korában, kinőtte és ki akart mászni.
2016. jún. 29. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkortól amikor már stabilan ült, mert simán kifordult volna belőle. Ez szerintem nem korhoz, súlyhoz kötött. Neked kell látnod, hogy meddig marad meg benne anélkül, hogy kitudna esni. Onnantól lehet sportba ültetni, mert abba be lehet kötni.
2016. jún. 29. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt mózesünk, újszülött koruktól teljesen vízszintesig dönthető babakocsit használtunk, nagyon jókat aludtak így is benne.
2016. jún. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!