Bluetooth-os babyör?
Létezik Bluetooth-os babyör?
Amihez nem kell használni a wifit?
Sajnos elég sokszor elmegy a wifi és félek ha éjjel nem működne akkor csak a nagyon keserves sírását hallanám meg a babának.
Hagyomanyos bebiorhoz nem kell wifi szerintem :D
Nekunk konkretan ez van, szuperul mukodik, azonnal jelez, meg egy szunyog zummogeset is hallani a monitoron keresztul, ha bent van a gyereknel a szobaban, multkor igy jartam pont 🤣
Egyebkent meg az ember hallja a sirast egy masik szobabol is, de mi van, ha nem akarom megvarni amig sir? Az en kisfiam a mai napig kozel 1,5 evesen is olyan, hogy eloszor amikor felkel, csak halkan “vinnyog” vagy nem tom hogy mondjam, de ha itt kozbelepek ejszaka, akkor csodalatosan visszaalszik 2 perc alatt. Ezt amugy nem hallom meg bebior nelkul.
De ha nem erek be idoben hozza es mar sir, akkor akar 1-2 orat is ebren van utana 🤷♀️
Nagyon nem mindegy.
Megírnád a pontos típusát?
Köszönöm 😊
Nagyon régi,(több, mint 10eve használjuk) nagytesóé volt,szerintem már rég nem kapható,de biztos van utódja.
Angelcare Ac401
Ennek van légzésfigyelő lapja is, le lehet szedni és anélkül továbbhasználni. Sosem adott fals jelet, vagy a szomszédét.
Nekünk ilyen van, légzésfigyelővel együtt járt egy dobozban és imádjuk. Látom rajta a gyereket, így látom mikor kell bemenni hozzá (fogzásnál van olyan, hogy álmában felsír egyet de nem kel fel, illetve néha délutáni alvásnál megébred, felül, aztán 2 perc múlva visszafekszik és alszik tovább). Amúgy én a kamerás bébiőröket ajánlom. Vannak ennél olcsóbban is. Sokkal jobban látod mikor kell tényleg bemenni és mikor van, hogy csak hangot ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!