Mennyi idő után érdemes bluetooth fülest cserélni?

Figyelt kérdés

Van egy Galaxy Buds-om (gen. 1), 2020 decemberében vettem. Egész jól szolgált, de már érzem, hogy ideje lenne újat venni. Decemberben lesz 4 éves, azt még szeretném megvárni, de utána már mindenképp cseréljem, vagy még bírhatja tovább is? Mennyi az átlagos élettartama egy ilyen fülesnek?

Mióta megvan, minden egyes nap használva volt, szóval az akksija eléggé elhasználódott, de ezt leszámítva minden működik, 2 órát kibír még 1 feltöltéssel.

aug. 26. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég neked az akku üzemideje, akkor maradhat. Ha keveselled, akkor vegyél újat.
aug. 26. 20:47
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Én csak akkor cserélném le, ha már az akksija nagyon gyenge lenne.
aug. 26. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy mikori, elektronikus dolgokat nem “divatból” vagy “szokás szerint” cserélünk, hanem ha elromlik, gyengül, vagy jobbat akarunk!

Ha semmi bajod a mostani füleseddel, és nem feltétlenül akarsz jobb tudásút, akkor szerintem hagyjad még!

aug. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!