Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen bluetoothos fejhalgatót...

Milyen bluetoothos fejhalgatót ajánlotok minden napi használatra?Legyen max 15000 ft, eddig hama bth calypsom volt szeretném le cserélni egy hangosabbra nagyobb basszust adóra illetve legyen teljes fület takaró ugyanúgy.

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 16:32
 1/1 puritan ***** válasza:

Nekem is volt calypsóm, de még garanciaidőben bedöglött, és visszaadták az árát. Nagyon hulladék volt. Sz@r hangminőség, és kényelmetlen.

Utánna vettem egy Oneodio A70-et. Ennek nagyon hibátlan volt a hangminősége, de kicsi volt a fejpárnája, és nem fért bele a fülem, ezért elálltam a vásárlástól. Ezt a típust már nem árulják, az utódja az A71 meg feleannyiba kerül, ami gyanús egy kicsit. Mindenesetre a többi tipusairól is jó vélemények vannak, ajánlott gyártó.

Ha viszont egy kicsit több pénzt rászánsz, akkor ezt a fejhallgatót mindenképpen gondold meg, mert nagyon megéri az árát.

[link]

Hibátlan hagminősége van, nagyon kényelmes, teljesen körbezárja a fület, és aktív zajszűrés is van benne. Ha megnézed a külföldi teszteket, a 4-szer ennyibe kerülő Sonyval hasonlítják össze.

2022. dec. 4. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!