Parologtato gyerekszobaba?
Sziasztok! 1,5 eves kisfiamnal 2 hete kezdtem parologtatot hasznalni illoolajjal (panarom) es meglepo modon hasznalt, sokkal gyorsabban alszik el, mint korabban.
De ejszakara nem merem bekapcsolva hagyni neki, mert a mi gepunk nagy es hangos, nem kisebb szobaba valo. Na meg van egy felelmem azert, hogy talan nem volna jo, ha menne egesz ejszaka, nem tudom.
Van aki hasznal egesz ejjelre parologtatot? Milyen tipusut?
Lehet, nem tudom 🤷♀️
Majd ma kiderul,nem kapcsolom be.
Az illóolaj vegyszer.... Nemár. Legalább minimálisan járjuk már körbe a témát mielőtt szórjuk itt a hülyeséget.
Igen, van amelyik az. A fillérekért utánad szórt sz*rok valóban kemikáliák, amiket nem csak nem veszünk meg, de mégcsak rájuk sem nézünk a boltban!!!
Na a Panarom, Doterra és társai pont nem ez a kategória.
Lehet nyugodtan használni 1,5 éves gyereknél már, de azért én is azt mondom, hogy csak ésszel és időszakosan. Semmi szükség arra, hogy egész éjszaka pöfékeljen a szobájában a diffúzor. Elég, ha megy 2-3 órát mielőtt bementek aludni és kikapcsolod, amikor kijössz tőle. Ha többször kel éjjel, nyugtalanul alszik, akkor esetleg visszakapcsolod 1-2 órára, amíg bent vagy nála, majd újra ki. Semmiképpen ne terheld túl a kis idegrendszerét azzal, hogy minden éjjel végig megy nála diffúzor.
Egyébként a nagy tisztaságú illóolajoknál (Panarom kiválóan jelzi mit lehet bőrre kenni), lehet valamilyen növényi olajjal higítani pl. levendulát és néhány cseppet a talpára dörzsölni. Ugyanolyan hatásos és nem terheli túl a szagló szerveket. Engem legalábbis egy idő után nagyon zavarni tud minden illat/szag, így feltételezem ezzel a gyerekek sokszorosan így vannak.
Az illóolajok nagyon is jó dolgok! Tanuld őket bátran.
Diffúzorból meg nekünk valami alap Lidl-ös van. 6-7 ezer forintért szokták árulni talán. A hozzá adott "olajak" élből a kinti felmosó vízben landoltak, mert azok biza sz*rok, de hát nem is ezért vettük ugye. :) Viszonylag csendes, hű társ évek óta minden betegségnél.
Gyerek kórházban dolgoztam , amennyi rákos gyerek van köszönhető a rengeteg vegyszernek , hát kösz inkább nem …
Se Illóolaj se feldolgozott élelmiszer.
A 100%os illóolaj nem vegyszer.
Utolsó, ugye te sem hiszed, hogy egy gyerek a felmosótól meg a párizsitól lett rákos.
Egyébként egész éjjel nem kell használni ezeket. Elég alvás előtt egy picit, pont elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!