Jól értem, a Ti hálótók 20 nm? Ha igen, akkor abból kéne gyerekszobát csinálni, magatoknak pedig a 6 nm lenne a háló.
júl. 4. 16:12
12/32 anonim válasza:
Én is mennék a kicsibe, ott úgyis csak alszotok. Gyerkőc meg menne a nagyobba.
Nekünk most vannak 20nm esbe ketten és már kicsi.
júl. 4. 16:36
13/32 A kérdező kommentje:
3-4 éven belül amúgyis költöznénk, de egy éves koráig elvan a kiságyban is nem?
Elsősorban alvószoba lenne nekik, felőlem játszhatnak a nappaliba!
Mire suliba mennek már rég kinőtték a 85 nm-es lakást is...
Addigra remélem már vidéken leszünk!
júl. 4. 16:49
14/32 anonim válasza:
Jelenleg 1 gyerek van, vagyis lesz (kérdező írta), de 5-6 nm semmi. Hamar kell a mozgástér. Kezdetben gondolom veletek lesz, szóval maradhat mindenki a nagy szobában. Aztán később, ha lesz második, akkor kell nekik a nagyobb szoba.
júl. 4. 16:54
15/32 anonim válasza:
1 éves korig a kiságyban? Akkor már lépegetve járnak vagy már el is indulnak.
júl. 4. 16:55
16/32 anonim válasza:
Holt biztos, hogy inkább az egyik 20 nm-es szobából lenne gyerekszoba. Mondjuk a szülői hálóból. (Sőt, ha olyanok az ablakok, akkor később még 2 db 10 nm-es szoba is kijön belőle, amikor már inkább magányra vágynak.) Mi a francnak akkora háló? :D 85 nm meg azért jobb helyeken elég egy 4 fős családnak, még az egyetemig is, nem hogy mire iskolába mennek a gyerekek...
júl. 4. 17:03
17/32 anonim válasza:
5-6m2 az egy lyuk, még félszobának is kicsi... A gyereket egyéves koráig a kiságyban akarod tartani, vagy hogy?
júl. 4. 17:46
18/32 anonim válasza:
Szobát cserélnék velük, nem ők akartak megszületni ne kínozd őket.
Lakjatok ti a férjeddel 5nm-en
júl. 4. 17:48
19/32 anonim válasza:
Ilyen amikor a szülő nem akar leadni a kényelméből. Nekik nagy szoba meg legyen nappali a gyerekek meg nyomorogjanak majd. Én gondolkodás nélkül átköltöznék a kisszobába. Gondolj a játékokra is, hol tárolod majd?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!