Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Formabedobó, milyet válasszak?

Formabedobó, milyet válasszak?

Figyelt kérdés
Ajándékba szeretném, s nem értek hozzá, de úgy gondolom ez jó lenne, csak nem tudom milyet válasszak, melyik kötné le jobban a babát :) hátha valakinek van tapasztalata
máj. 27. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk pl egyik gyereket sem érdekelte, úgyhogy tökmindegy
máj. 27. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a formákat pakolgatták nálunk is a gyerekek, de nem a formába. Van fisher price sütifalónk, ami zenél is. Jobban érdeklik a labdás játékok. Pl. van zsiráfunk, aminek a szájába kell pakolni és kigurul váratlanul. Vagy labdapálya, amin gurulnak le a csörgő labdák. Ezek jobban lekötik.
máj. 27. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém kivenni akarta csak belőle, most 3évesen csak a formáit rakosgatja külön.
máj. 27. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Mekkora a gyermek? 1 eves kisfiamat a formabedobo nem erdekli, de a fiokos targyallandosagi dobozt imadja.

Nekunk egy ilyesmi van, de nem tudom pontosan honnan, mi is kaptuk:

[link]

máj. 27. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, 10 hosan mar tudta hasznalni fiok nelkul, csak a golyot dobalta bele. A fiok lenyegere kesobb jott ra.
máj. 27. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte nem szerette az enyém se, inkább mérges lett hogy nem sikerül...aztán pár hónappal később már jobban ment, de egy kezemen meg tudom számolni mennyit játszottunk vele.

Viszont hasznos, nyugodtan vehetsz ilyet, a babák sem egyformák.

Nekünk fából készült van. Jó ha vannak rajta állatok, színes stb. Hogy több módon fel tudja kelteni az érdeklődést.

máj. 27. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretnéd megtartani a szülő barátságát, olyat vegyél, ami nem villog és nem zenél :D
máj. 27. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Az en kislányom egész kicsin kora óta szereti a fisher price-os csigát, a mai napig eljatszik vele, 2,5 éves.
máj. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!