Miket vegyek még a születendő babánknak? Miből mennyit?
3db csörgőt vettem eddig.
1db rágóka.
Van egy kocka, szélén szalagok.
Szeretnèk venni ilyen fekete-fehér kiskönyvet, illetve színes, vízhatlan könyvet.
Miket vegyek még?
Nem akarok egy valamiből 5-6db-ot venni.
Kérlek segítsetek :)
Köszönöm!
Nyilván tudom, hogy nem fogja tudni megfogni, hanem csak idővel.. de én mint az anyja, pl tudom lapozgatni vagy betudom elé rakni a könyvet, vagy tudom neki ràzni a csörgőt..
Szerintem a védőnőnèl se szereznék jó pontot, ha legalább egy csörgője ne lenne..
Pihenőszék van, arról is lógnak le ilyen kis figuràk, illetve pocakpárna is van, amin csörgők vannak. ( igen, tudom, NEM MOST fogja hasznàlni..) illetve játszószőnyegünk is van :)
De akkor már több mindent nem veszek. :) csak idővel.
Köszönöm a válaszokat! :)
A kontrasztos könyvet már lehet neki pár hetesen is mutogatni. Naponta kétszer 5 percet. Az én lányom nagyon szerette. Most egy éves, még most is szereti nézegetni.
Vettem neki rágómakit, hát egyáltalán nem érdekelte.
Színes kockákat nezegetett szívesen kisebbkent is, az is nagyon klassz játék a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!