Az mennyire ok, hogy nem veszünk játékokat meg gyerekes dolgokat a gyereknek?
Még annyi, hogy jó kreativitás, személyiség, jó szülői minta számít a boldogulásban.
A mai világban a lakhatásban tényleg kellhet segíteni, de az a gyerek, akinek nem volt gyerekkora, nem olvasott, játszott, ügyeskedett, az nem fog érvényesülni.
Mi szegény család vagyunk, mindig mondták a szüleink, hogy mi sosem jutunk részükről protekcióhoz meh fizetős sulihoz. De zsűriztek a plüssök ki-mit-tudján, a legjobb könyveket válogatták nekünk és hasonlók, és ezzel jártam sokkal jobban.
Én nem akartam babadolgokra költeni ( mármint apróságokra mint spéci fekete-fehér könyv, cumi, gyorsan kinőhető body) ezért vagy ingyen szereztem be ingyen baba-mama csoportokban vagy használtan bolhapiacon,adományboltban és persze később majd én is felajanlom majd rászorulóknak amikor már nem kell a babámnak. Amit ezen spóroltam, persze elmegy egészségügyre, illetve abba amiben nem spórolok pl. Legzesfigyelo,babakocsi,gyógyszerek.
De játék kell, mert muszáj fejleszteni az agyat.Hiába lesz pénze ha cserébe egy idióta lesz a gyereked...
Akkor gondolom magadnak se veszel soha pl egy könyvet se, vagy bármi mást ami nem létszükséglet. A tv is minek? Te nem tudsz szabadidődben inkabb beszélgetni, más felnőttekkel ellenni, meg az udvaron lézengeni?
Még egy baba azt mondom, lehet eljátszik egy kiürült flakonnal is (bár elég tróger, hogyha azért kell ezzel játszania, mert nem bírsz beki egy csörgőt megvenni), de oviban hogy fogja érezni magát szerinted?
Ha ennyire spúr vagy, kezdd magadon a spórolást és pl mondd le az internetet, helyette kimehetsz az udvarra is.
Na,megjött a legbénább troll. Hallod, neked tényleg nincs más szórakozásod, mint a gyerekvállalásra írni hülye kérdéseket? Ja, értem már, te se kaptál semmit, mert a szüleid internetre gyűjtöttek neked, és nem tudod elfoglalni magad😂
Szerintem akkor már csináld rendesen. Babakocsit se vegyél arra a kis időre, úgyis megtanul járni. Ruha, cipő eszedbe se jusson, csak kinövi őket. Kész pénzkidobás. Pelenka se kell, azon lehet igazán spórolni! Csak fektesd be a kádba és ha már nagyon sz.ros, időnként zuhanyozd le🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!