Az mennyire ok, hogy nem veszünk játékokat meg gyerekes dolgokat a gyereknek?
Ne is vegyetek! - mert akkor kevesebb jut rúzsra, piperére.
Ha más gyerek rajzol ugróiskolát a járdára, töröljétek le, jelszó: nix ugri-bugri!
.
A játék a gyerek lelki/szellemi neveléséhez tartozik, kár, hogy neked nem volt részed benne!
Én is remélem, hogy troll vagy. De ha mégsem, akkor azért gondolj bele, hogy a formabedobó, később a dupló/építőkocka/legó mennyit fejleszt a gyereken. A futóbicikli, a labda, a színes ceruzák, a gyurma... Ezekre nyilván nincs szükséged felnőttként, de a gyereknek igenis kellenek.
Persze nem azt mondom, hogy a futóbicikli nélkül nyomorék lesz a gyerek, anyám szerint nekem sem volt, de ha semmije nincs, akkor elég komolyan akadályozod a fejlődésben. Természetesen ha egy tanyán éltek, ahol a gyereket saras időben kiengeded, hadd játsszon kint, és ha plüssállat helyett a élő macskája van, később botokból építhet magának bunkert, és már két évesen megtanítod nemezelni, akkor az bár fura, de annyira nem rossz a gyereknek játékok nélkül.
Tehát ha nem vettem volna játékokat a gyereknek, akkor a félre tett pénzből most lenne lakása.
Én hülye :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!