Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Babafészket raktál a kiságyba?

Babafészket raktál a kiságyba?

Figyelt kérdés

Bocsànat, ha butaságot kérdezek. ( első baba )

Babafèszket raktál a kiságyba? Ebben is alszik? Milyen anyagból készül?

Mert olvastam, hogy azért kell kókuszmatrac, hogyha hason van úgyis kapjon levegő. De ha babafészekben alszik hasonlóan?

Meddig alhat babafészekben egyáltalán? ( gondolom amíg ki nem növi, na de az mennyi idő?)

Légyszi írjatok tapasztalatokat:)

2021. jún. 1. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Engem is lepontoztak aki tett fészket a kiságyba és azt is aki nem. 👍
2021. jún. 1. 21:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Sajnálom, nem én pontoztam le a válaszokat! :(

Viszont köszönöm, hogy írtatok!

Erre nem nagyon gondoltam, hogy külön tegyem a fészket, ágyra, kanapéra, de mindenesetre kipróbáljuk, aztán majd elválik, hogy tetszik-e neki vagy sem. :)

2021. jún. 1. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

Azért jo, ha agyra rakod pl., higyha elfordulsz egy pillantra vágy pakolaszol kicsit hattal a babanak, akkor nyilvan nem tud legurulni az agyrol, mert a babafeszeknek van pereme. Gondolom ez egyertelmu csak azért irom, hogy tenyleg nagyon hasznos lehet akkor is, ha nem kisagyba rakod.

Amikor az en kisfiam picike volt meg, akkor sokszor főztem ugy, hogy ő a kanapen a babafeszekben volt.

2021. jún. 2. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!