Babafészket raktál a kiságyba?
Bocsànat, ha butaságot kérdezek. ( első baba )
Babafèszket raktál a kiságyba? Ebben is alszik? Milyen anyagból készül?
Mert olvastam, hogy azért kell kókuszmatrac, hogyha hason van úgyis kapjon levegő. De ha babafészekben alszik hasonlóan?
Meddig alhat babafészekben egyáltalán? ( gondolom amíg ki nem növi, na de az mennyi idő?)
Légyszi írjatok tapasztalatokat:)
Volt babafészke de nem mindig a kiságyban volt, volt, hogy a nappaliban a kanapén aludt benne. Ami szuper, hogy egyszerűen mozdítható benne az alvó baba is, illetve a nagyszülőknél is volt egy, így mivel ezt megszokta könnyen elaludt náluk is.
Nekünk olyan volt aminek kókuszmatrac volt az alján, a huzatot le tudtuk szedni és ki lehetett mosni. Légzésfigyelő működik alatta.
Méretben több fajta létezik, van a rendes méret, ez kicsi, kb csak 4-6 hónapos korig tudja használni a baba, illetve van XXL verzió is ami kitölt egy 120x60 kiságyat, ezt tovább, akár 1-1,5 éves korig tudja használni a gyerek. Többnyire ki lehet nyitni az egyik oldalukat így hosszban nem nagyon növik ki sokáig.
Mi nagyon szerettük, szerintem ez egy iszonyatosan hasznos babaholmi.
Nekünk ilyen volt: [link] ez méretben a kettő közötti átmenet de elég tágas, 1 éves koráig használta.
Nekunk is volt, babaagynemuboltbol. 6 honapks koroag hasznalta a kisfiam. Alapvetoen nem a kisagyban hasznaltuk, de volt olyan is. Inkabb a nappaliban volt es napkozben ott aludt időnként.
Meretben egyebkent szerintem mar akarmekkorat tudnak gyartani, az egyik ismerosom csinaltott a 3eves gyerekeknek, mert o baba kora ota csak abban alszik es imadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!