Egy éves a lányom. Jó sok cuccot kinőtt már, mint a babafészek, játszószőnyeg, pihenőszék, és a babajátékok, amik már nem érdeklik, a ruhákról nem is beszélve. Én nem szeretnék több gyereket több okból kifolyólag. Ennek ellenére nem tudom rávenni magam, hogy eladjam ezeket, mert mi van ha mégis lesz valami... Nem mintha ezek nélkül nem tudna létezni a következő baba, amit nem is tervezünk... Szóóóval, nem igazán értem 🤔 ti hogy voltatok ezzel? Könnyen ment?
2021. márc. 27. 19:10
1/9 anonim válasza:
Nekünk négy gyermekünk van, 7 hónapos a legkisebb, ő az utolsó. És igen, minden egyes kinőtt ruhát nagy szívfájdalommal teszek el, mivel tudom, hogy nem lesz már más, aki használja... Szerintem ez egy kicsit elgyászolása egy időszaknak, ami soha többé nem tér már vissza. Szomorú, de az ember idővel túllép rajta.
2021. márc. 27. 19:16
2/9 anonim válasza:
Nem gondoltál rá, hogy szülj még egy gyereket? A már meglévőnek is jól jön egy tesó, téged is fiatalon tart, és a nemzet fennmaradását is szolgálja.
2021. márc. 27. 19:18
3/9 A kérdező kommentje:
1. Érdekes, mert én úgy gondolok a babás időszakra, hogy de jó, hogy vége, minden nap egyre könnyebb :D
2. Nem.
2021. márc. 27. 19:26
4/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele. Hála Isten barátnőm terhes és kisfia lesz, így neki szívesen odaadom ezeket 😁 ráadásul azt beszéltük meg hogy amit nem amortizálnak le, azt vissza is adja, így ha lesz meg baba, akkor sem maradunk ruha nélkül. En mindent ujan vettem, szóval nem lesznek rossz állapotban se.
2021. márc. 27. 19:30
5/9 anonim válasza:
Nálunk a családban megy körbe az ilyesmi, szerintem úgy könnyebb, mert egyrészt van még esélyem a cuccokat babán látni, mert tudom, hogy hova kerül, nem tűnik el az életemből egy emlék.
2021. márc. 27. 19:34
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem lenne rossz, csak sajnos senki nem fog szülni a családban, de az összes barátnőm (egyetemi) az ország másik végében lakik, nekik odaadnám mert az egyik jövőhéten szül, a másik meg most jelentette be h terhes :D postázzam nekik? 😁
2021. márc. 27. 19:54
7/9 anonim válasza:
Ha van elég helyed, tartogasd még. Csak akkor válj meg tőlük, amikor már közömbös, hogy kié lesz.
2021. márc. 27. 20:02
8/9 anonim válasza:
#6, kérdezz rá és postázhatod :-) Szerintem kedves dolog, legalábbis nekem minden ilyen örömet okoz, amiről tudom, hogy az XY használta előttem. Lehet persze hogy nem mindenki ilyen szentimentális :-)
2021. márc. 27. 20:05
9/9 anonim válasza:
Egy pár darabot tarts meg azért. Nekem anyósom adott pár cuccot,amit még a férjem hordott babaként, én is szentimentális vagyok, én ertékeltem nagyon.
Én pl tuti elteszem azt a body+ rugó kombót amibe a férjem a szülőszobában öltözötette (segítséggel persze). Bár mi valószínűleg bevállalunk meg egy babát, de már most azon izgulok,hogy ha fiú lesz, nem látom megint ezeket a ruhákat (sok időt elszöszölök azzal,hogy ruhákat válasszak neki, nagyon szeretem kb az összes ruhâját :) ☺️🙈 )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!