Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan problémám van, hogy kb...

Olyan problémám van, hogy kb 3-4 hete fáj a szeméremcsontom, de vagy 4 napja iszonyatosan fáj főleg ha megpihenek és utána járkálni is nehezemre esik mert nagyon fáj. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, a cx 2000. Szedek magnéziumot. Mitől lehet? A védőnőm és a nőgyógyászom nem mond rá semmit
2016. jan. 23. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Tartok tőle, hogy ezzel nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni.Igaz én jóval előtted vagyok, de nekem is fáj jó pár hete.Kitartás!

37hkm

2016. jan. 23. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom nem fog vigasztalni, de nekem is nagyon tud fájni, pont ahogy írtad, akkor, ha pihenés után felkelek. Ha "be vagyok járatva", akkor általában nincs gond, de ha felállok hosszabb ülés vagy fekvés után, akkor cefet rossz.

36 hetes

2016. jan. 23. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Tágulás :) nekem az elsőnél kb a 20. héttől fájt. Végig. De persze nem mindig egyformán. Most a másodiknál mar érzem pár hete. Pedig most vagyok csak a 16. héten.
2016. jan. 23. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
A relaxin hormon miatt az ízületek lazulnak valamelyest és ez itt elég erős fájdalmat tud okozni. Én is sokat szenvedtem vele az utolsó napig! A jó hír, hogy szülés után egyből elmúlt, otthon már azt vettem észre, hogy nem érzem :) Pedig nagyon fájt, nem is bírtam egy lábra állni, járás is fájdalmas volt, az alvásról ne is beszéljünk (párnák mindenhol).
2016. jan. 23. 23:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Annyiba megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen, de akkor mindenkinek kitartást! :)

Boldog babavárást ;)

2016. jan. 25. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!