Hány hetes kismama voltál mikor megvettétek a babakocsit,kiságyat?
30 héttől kezdtünk el vasarolni. Emlékszem a legelső dolog amit vettünk, egy agyfole tehető forgó, kissapka, zokni, kesztyű.
Babakocsit a születése után vették meg anyuék (még a kórházban voltunk, ajándéknak szánták) a kiságy pedig talán 32 hetesen volt meg.
20
Ágyat
30 körül..
32-33 hetesen mindent kimostam...
Sajnos a legelso babámat elvesztettem a 8.héten :(
Es sajnos olyan vedonot fogtam ki aki ahelyett hogy kicsi megnyugvast adna csak be paraztat es oszinten szolva nem nehez engem :(
Amikor házlátogatóba jott kb 18 hetes lehettem ...boldogan mondogattam neki hogy szerecsere minden eredmeny jo lett es egeszseges a baba. Kerdeztem tole hogy kelengye listat kaphatnek e?
Hozzam vagta hogy meg felesleges (igy nem is adott)
ha 24 het elott szuletik eselye sincs az eletre (nyilvan ezt mindenki tudja de megis rosszabbul esik ezt hallani is) ... 😥
Basszus ilyen vedőnőt..... elképesztő. Ne is figyelj rá. Sajnálom a babádat. :( De most ott van egy egészséges és fölösleges azon parázni, hogy mi történhet, ne is halgass arra a baromra. A babavárás egy nagyon boldog időszak és akkor menj vásárolni amikor akarsz és jól esik. Ne fogd magad vissza!
Jó egészséget kívánok nektek!
16 hetesen vettük a bútort, 20 hetesen a kocsit. Akkor volt akcióban ami tetszett. Amúgy jó is hogy nem hallgattuk,mert 33 hét körül voltam amikor tavaly bezárt minden bolt, 37+4-re meg meg is született. Egyébként én se szívesen maszkaltam volna nagy hassal amikor 20 percet se bírtam ki pisilés nélkül 😂 na meg tervező típus is vagyok.
Ha lesz második akkor is szerintem 32. Hét körül még lesz minden.
Sajnálom hogy ilyen védőnőt fogtál ki, maradj pozitív, ez a kisbaba veletek marad és teljesen egészséges lesz, drukkolok 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
38. A kórházas táskát is akkor raktam össze. Részben közrejátszott a karácsony meg a koronavírus, de nem emiatt vártam eddig.
Nem vagy lekésve semmiről :) Kelengyelistát nekem sem adott a védőnő, azt netről néztem össze.
Amúgy meg a 21. héten is van 15%-a a túlélésre de ha ennyire korán születik amúgy sem a babaholmikon fogsz aggódni.
Komódot és (szoptatós)fotelt már azelőtt megvettük, hogy úton lett volna a baba, mert találtunk nagyon jó árban és úgy voltunk vele, ha nem lesz baba (már meddőségibe jártunk), akkor is tudjuk használni ezeket.
A baba nemét mi elég későn kb. 22 hetesen tudtuk meg, akkor kaptunk néhány dolgot rokonoktól, amit ők anno újonnan vettek, de már nincs rá szükségük pl. babakocsi. Aztán elkezdtünk vásárolgatni: ruhácskákat, cumit, takarót, tisztálkodási szereket, stb.
Kiságyat még nem vettünk, jövő héten szeretnénk. 29 hkm 🤰💝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!