Hány hetes kismama voltál mikor megvettétek a babakocsit,kiságyat?
25 hetes kismama vagyok,ruhákon és pár db cumin kivul meg semmit se vettem.
Nem tudom mikor lenne ideális jobban bele lenulni a vásárlásba túl későn se akarom elkezdeni 🤔
Védőnő azt tanácsolta ,hogy 30.héttől kezdjük
Irigykedek a kommentjeiteket olvasva.
Enis úgy vásárolnék már😊 magam ismerve tuti mindennap gyönyörködnék a kis ágyacsķája látványába🤗
Hú, kérdező, de mi a tökömért foglalkozol a védőnő véleményével, neki mi köze ahhoz, hogy mit mikor veszel...?
Mi a 18. heti genetikai után kezdtünk vásárolgatni, mikor már tuti volt a neme és mindent rendben találtak. És milyen jó, hogy nem egyszerre kellett mindent beszerezni, volt időnk bőven nézelődni, várni a jó fogásokra, szépen rendezheti a dolgokat.
Most 35 hetes vagyok, már nem bírom, ha sokat kell valahol mászkálni, fáj a derekam és bekeményedik a hasam.
Én biztos nem halogatnám tovább, bármi baj történik, nem azért lesz, mert vásárolgattál.
Én a kiságyat 32 hetesen vettem meg, 38hetes voltam, mikor össze lett szerelve, addig a garázsban volt.
Babakocsit 37.héten vettük meg.
Ruhakat úgy kaptunk, azt nem vettem, azt is a 30.hét után kaptuk.
Az egyéb dolgokat (kiskád, pelus, gyógyszertáros dolgok,takaró, pléd, stb...) a 38.héten vettem meg.
A kórházas táskát a szülés elötti napon raktam össze.
Nem voltam semmivel elkésve. Most 10 hetes vagyok, most sem tervezem elöbb. Annyi, hogy fenn vannak a padlason, majd le kell hozni, nem megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!