33+4 hetes kismama vagyok, még nem nagyon készültünk el a baba szobájával, alig vettünk még valamit, ugye mások is voltak már így?
hát... én ilyenkor már mindennel megvoltam.. csak a kis rucik mosása, vasalása volt hátra.. 37. hétre érkezett a babánk, úgyhogy szerintem húzzatok bele! A felújítást pedig, ha nagyon macera, halasszátok el, vagy hozzátok előre.. most már biztos jó nagy a pocakod, de készülj fel, hogy még sokkal nagyobb lesz, most fog nőni igazán. Nem biztos, hogy bölcs dolog 3-4 hét múlva a felújítás alatt-után takarítanod pl. És a nyugalmat már meg sem említem! :)
Kitartást, és könnyű szülést!
nem túl nagy felújítás, csak néhány átalakítás, ami 1-1 napos, azokat meg kell ejtenünk sajnos...
valószínűleg kijelölünk néhány napot és akkor fogunk bevásárolni.
bízom benne, hogy nem lesz túl késő, de sajnos nem tudtunk hamarabb belekezdeni, mert pénzre vártunk..:S
mindenesetre irigylem az összes kismamát, akinek már csak várnia kell a babát:)
Szia! Ne félj! Én 37. héten szültem és nem voltunk kész, mert én elhúztam az időt, gondoltam, ráér még. Még a kórházi táskám sem volt rendesen összerakva, csak a fejemben :) Aztán hirtelen jött a bumm, de megoldottuk, én a kórházból mondtam, mi kell, férjem, család intézte :) Miután megszületik a pici, rá pár napra már úgyis lesznek dolgok, amiket gondoltok, hogy jó lenne még, miután mi hazajöttünk a kórházból, férjem első útja a Tesco-ba vezetett pelenkáért, kisebb body-kért, másik mellszívóért, stb.
Úgyhogy ne aggódj, próbáljátok meg humorral felfogni a csúszást!
Igen, egyébként ez nálunk is így volt! :) mindent megvettünk előre, amit kellett a "protokoll" szerint, de a páromnak volt még egy-két plusz útja bevásárolni, mert hopp még ez is kéne, az is.. stb. :)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!