Elfordulásgátló hány hónapos kortól használható?
Én az első naptól megtámasztottam picit féloldalt, a szopipárnát vagy kispárnát használtam erre.
Inkább maximuma van ennek, szerintem pár hónapos már nem tolerálja, és ha nem refluxos/bukós, akkor szükség sincs rá.
Az első pár hétben lehet használni.
Én összetekert törölközőt tettem a hátához, mert nagyon bukós volt.
1 hónaposig kb
De ez egy oltári felesleges dolog..
Lányom oldalt aludt, hol egyiken, hol másikon... aztán pár hetesen már a hasán.
Fiam a hasán.
Egyébként nálunk a kórházban is hasra tették őket..
A szobatàrsam babája háton volt, amikor bukott, majdnem megfulladt, mert az anyuka nem kelt fel a vergődésre.. én futottam éjjel oda
/ borzalmas élmény volt/
Elfordulás gátló? Akiben ilyen marhaság hasznossága felmerül, annak inkább előfordulás (fogamzás)gátlót kellett volna szednie!
Sem a lányoknál, sem a fiúknál nem használtuk (5 gyerekünk van). A feleségem óvónői és szakedzői diplomákkal rendelkezik, úgyhogy eléggé képben van :-)
Ha nagyon aggódsz, az első néhány hétben virrasztasz mellette és kész. Ha majd lesz második, rájössz, hogy totál marhaság!
Megakadályozza, hogy a gyermek alvás közben akaratlanul hasra fordulhasson, a csecsemőt oldalfekvésben tartja, nyugodt alvást biztosít
Használata: fektesse a babát az oldalára, így a nagyobb szivacs megtámasztja a vállát, a kisebb, ami egy tépőzár segítségével hozzáilleszthető, biztosítja a karok és a lábak szabad mozgását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!