A kislányom 2 hónapos és állandóan hanyatt alszik, ettől nagyon lapos a feje hátul. Gondolkoztam sz elfordulásgátló párnán. Az segithet rajtunk, vagy mit lehetne tenni? Nem késő még ezzel tenni valamit? Ki fog még kupálódni?
Semmi baja nem lesz. Ha majd forog.felül a feje is szépen rendbe jön. Ezek a párnák csak a gyártót gazdagítják.
Ha csak háton szeret aludni,és megakadályozod a mozgását,nem alszik majd nyugodtan,állandóan sírni fog neked.
Kispárnát félbe hajtottam, oldalt fektettem le, és kitámasztottam a hátát, hogy ne tudjon a hátára fordulni.
Mondjuk nekem sokat bukott a lányom, ezért is altattam oldalt, hogy ha valami vissza jönne, ne nyélbe félre ha háton alszik, oldalt fekve kifolyik a szájából. De így is nap mint nap hol egyik, hol másik oldalán altattam, ne lapsodjon el a feje.
Szoptatós párnával is ki lehet támasztani!
A sziv alakú párna miért jó rá?
Köszi a válaszokat!
szia!
Én biztos nem tennék párnát a lányom feje alá! De persze mindenki maga dönt!
Én rászoktattam a hason alvásra! Egyébként nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, h 1 éves korára visszaáll a feje! Hiszen ha nem így lenne, akkor hány csapott fejű ember szaladgálna az utcán! :D
Szóval ne izgulj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!