Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ezek közül lehet mi hasznos?

Ezek közül lehet mi hasznos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(Tudom, van egy pár ilyen kérdés, de szerettem volna sajátot, mert más dolgokat is néztem)

-Szoptatós fotel: [link]

-Légisztító: [link]

-Légzésfigyelő: [link]

-Babahinta: [link]

-Játszószőnyeg: [link]

-Utazóágy: [link] (igazából a teraszra lenne)

-Adamo hinta: [link]

Meg hát ugye bababútor meg babakocsi de az muszáj, meg már vettem is.😝

2020. júl. 7. 20:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
20%
#29 Mi is nagyvárosban lakunk, sokat tömegközlekedtünk, sokat kirándultunk, ez nekem nem ok arra, hogy magamhoz nyomorítsam a gyerekem. Villamoson szemtanuja voltam, hogy ült az anya, a hátán a gyerek hátrabicsaklott fejjel aludt... A testi közelséget minden baba igényli, erre ott van a két karom és még látom is a gyerekemet, simogathatom, mozgathatom. Manapság már vannak olyan buggy-k is, amivel simán fel lehet szállni egy buszra is, mert összecsukva akkora mint egy nagy esernyő, bekötve újszülőtt kortól egészen 3 éves korig használhatóak, ha az ember pl. csak az orvoshoz viszi el a gyerekét. Szerintem meg lehet a saját véleményem is, főleg, hogy én eddig még egy kendőset sem próbáltam rábeszélni a babakocsira, amit fordítva már nem mondhatok el... Tehát nekem ezek nem érvek, hogy a gyerekem 1-2 órát rajtam ül, míg egy mózesben még pelenkázni is lehet a babát szükség esetén vagy hosszabb ügyintézésnél játszhat benne a játékaival, szájába veheti kezét, lábát, stb.
2020. júl. 8. 14:17
 32/33 khniki ***** válasza:

Ezek közül egy sima fotelem van, amit beraktam a babaszobába a kiságy mellé, de csak elaltatáshoz használom, sosem szoptattam benne. Illetve van utazóágyunk is, de nem igazán hajlandó benne aludni. Játszószőnyeg szerintem alap 2 hós korától.

Többi nem volt.

2020. júl. 10. 10:53
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. júl. 10. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!