Ezek közül lehet mi hasznos?
Sziasztok!
(Tudom, van egy pár ilyen kérdés, de szerettem volna sajátot, mert más dolgokat is néztem)
-Szoptatós fotel: [link]
-Légisztító: [link]
-Légzésfigyelő: [link]
-Babahinta: [link]
-Játszószőnyeg: [link]
-Utazóágy: [link] (igazából a teraszra lenne)
-Adamo hinta: [link]
Meg hát ugye bababútor meg babakocsi de az muszáj, meg már vettem is.😝
Hidd el néha nagyon nagyon praktikus. Kezdjük ott, hogy a 10 kilós gyerek súlyát meg sem érzem benne. Praktikus annak aki panelban lakik lift nélkül. Nem kell kézben fel le cipelni a gyereket. Aztán csomó helyre nehéz bemenni babakocsival. Így meg a lépcső sem akadály. Hasfájós, fogzó, szepás gyerek mellett is hasznos. Minap láttam egy videót hogy anyuka lábbal tologatja a síró gyereket a babakocsiban miközben főz. Csak mosolyogni tudtam rajta. Felkötöm a lelkem ha ilyen van és síri csend egyből.
Persze nem rábeszélni akarlak. Csak rámutatni, hogy igenis megvan a maga praktikuma a dolognak.
A 19-es hozzászólás volt az enyém még. Az utóbbit, már más írta, de nem bántottál meg egyáltalán 😉
Mások vagyunk, ennyi! ☺
Kellemes napot!
Én azért nem szólnam le őket, bár rengeteg ilyen vér hordozós osanya is van, aki 0/24ben magan logatja a már nem ujszulott babát is, mert a gyerek csakazertis igényli aztán ott izzad szegény egy merev pózban.
De az első honapokban nagyon pici babanal, aki esetleg egy olyan típus hogy fokozottan igényli a testi közelséget hasznos is lehet, illetve nagyobb gyereknel azoknak akik sokat tomegkozlekednek, lepcsoznek, esetleg kirándulni vinnék a járni nem tudó gyereket is, azért praktikus is tud lenni.
Nem rossz találmány, csak nem kell végletekben gondolkodni ebben sem mint semmi másban.
Szerintem a légzés figyelő hasznos, de csak akkor ha tudod mit kell olyankor tenni ha beriaszt.
Nekem is van kendőm is meg babakocsim is, mikor melyik a jobb megoldás. Azért van pár helyzet amikor hasznos valamilyen hordozó eszköz. Nem kell egész nap abban cipelni, de ha sírós a baba és szeretné, hogy cipeld akkor jobb mint egész nap kézben ringatni. De ez egyéni döntés.
A pihenőszék jutott még eszembe, azt szeretik a babák és veled tud lenni a konyhában vagy a fürdőben ha épp ott van dolgod.
Utazó ágy jó dolog ha többször utaztok, vagy nagyikhoz. Nekünk is van.
Játszó szőnyegből a nagy méretű ami nekünk bevált, talán 140x180 van nekünk. Az sokáig praktikus.
Adamo hintánk is volt, de nekünk nem jött be.
Szoptatós fotel hülyeség szerintem.
A légtisztító meg max akkor ha olyan helyen laksz ahol nagyon szennyezett a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!