Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ezek közül lehet mi hasznos?

Ezek közül lehet mi hasznos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(Tudom, van egy pár ilyen kérdés, de szerettem volna sajátot, mert más dolgokat is néztem)

-Szoptatós fotel: [link]

-Légisztító: [link]

-Légzésfigyelő: [link]

-Babahinta: [link]

-Játszószőnyeg: [link]

-Utazóágy: [link] (igazából a teraszra lenne)

-Adamo hinta: [link]

Meg hát ugye bababútor meg babakocsi de az muszáj, meg már vettem is.😝

2020. júl. 7. 20:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
2020. júl. 7. 23:25
 22/33 anonim ***** válasza:
45%

Hidd el néha nagyon nagyon praktikus. Kezdjük ott, hogy a 10 kilós gyerek súlyát meg sem érzem benne. Praktikus annak aki panelban lakik lift nélkül. Nem kell kézben fel le cipelni a gyereket. Aztán csomó helyre nehéz bemenni babakocsival. Így meg a lépcső sem akadály. Hasfájós, fogzó, szepás gyerek mellett is hasznos. Minap láttam egy videót hogy anyuka lábbal tologatja a síró gyereket a babakocsiban miközben főz. Csak mosolyogni tudtam rajta. Felkötöm a lelkem ha ilyen van és síri csend egyből.

Persze nem rábeszélni akarlak. Csak rámutatni, hogy igenis megvan a maga praktikuma a dolognak.

2020. júl. 8. 05:49
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fogunk menni lépcsős helyre. Biztos praktikus egyébként. Bocsánat, ha megbántottalak!
2020. júl. 8. 08:13
 24/33 anonim ***** válasza:

A 19-es hozzászólás volt az enyém még. Az utóbbit, már más írta, de nem bántottál meg egyáltalán 😉

Mások vagyunk, ennyi! ☺

Kellemes napot!

2020. júl. 8. 08:22
 25/33 anonim ***** válasza:
41%
Visszataszítónak tartom ezt a hordozós agresszivitást, amivel mindig szembetalálkozik egy anya. Teljesen olyanok, mint a szektások! Állandóan győzködni akarják a többi anyát, hogy hordozza a gyerekét. Nem fogják fel, hogy vannak anyák, akik a mózesben hordják a babájukat szívesen, ahol nyugodtan nézelődik, mozoghat, ahol szellősen vagy bundazsákban kényelmesen alhat a baba. Én is így vásároltam, soha nem cipekedtem, órákat kirándultunk babakocsival, mindenkinek kényelmes és kellemes volt. Szúnyógháló alatt is lehet a babakocsi, így bárhová lehet vele menni a természetbe. Soha nem hordoztam volna szorosan magamhoz nyomorítva a gyereket, ráadásul a hordozók elenyésző része hordozza csak helyesen a gyerekét. De még helyesen hordozva sem tenném. Ez most egy divat lett, köszönhetően a nagy propagandának is, meg hogy milyen cuki stb. A másik, amin kiakadok a hordozókendős tornák.. Lötyög a babák feje a kendőben, az anyák mozognak, a gyerek meg mozdulatlanul ül, mikor a gyereknek az igény szerinti mozgás elengedhetetlen az egészséges idegrendszeri fejlődéséhez.
2020. júl. 8. 12:04
 26/33 A kérdező kommentje:
Én is így gongolom nagyjából.
2020. júl. 8. 12:43
 27/33 anonim ***** válasza:
55%
Számomra meg az a visszataszító amikor valaki mindenféle utánanézés nélkül lenézi, leszolja a hordozó anyákat. Látszik a kommenteden mennyire tájékozatlan vagy.
2020. júl. 8. 13:46
 28/33 anonim ***** válasza:
29%
Utána se kell nézni, mert mindenhol térítetek, ki sem lehet benneteket kerülni. 3 gyerekes gyerekorvosunk sem ajánlotta egyáltalán, pontosan azért, mert az anyák nagy része nem helyesen alkalmazza, meg egyébként elveszi a gyerektől a szabad mozgás lehetőségét akkor is, amikor pedig lehetősége lenne rá. Valaki még otthon is magára köti a szerencsétlen gyereket, mert neki az úgy kényelmes. A gyerek kényelmére, fejlődésére magasról tojnak. Az utcán meg olyan cuki meg modern mutogatni, hogy valaki kendőben hordozza a gyerekét. Nagyon jól tájékozott vagyok, ismerem az érveket, amik engem anyaként sem győznek meg, másrészt meg ismerem az hordozós tornákat, rossz nézni. Tehát az is épp elég, hogy az ember lássa a valóságban, az utcán is, de a sok mai anya a gyerekét is úgy akarja mutogatni, mint valami tárgyat, amit birtokol.
2020. júl. 8. 13:54
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem szólnam le őket, bár rengeteg ilyen vér hordozós osanya is van, aki 0/24ben magan logatja a már nem ujszulott babát is, mert a gyerek csakazertis igényli aztán ott izzad szegény egy merev pózban.

De az első honapokban nagyon pici babanal, aki esetleg egy olyan típus hogy fokozottan igényli a testi közelséget hasznos is lehet, illetve nagyobb gyereknel azoknak akik sokat tomegkozlekednek, lepcsoznek, esetleg kirándulni vinnék a járni nem tudó gyereket is, azért praktikus is tud lenni.

Nem rossz találmány, csak nem kell végletekben gondolkodni ebben sem mint semmi másban.

2020. júl. 8. 14:01
 30/33 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a légzés figyelő hasznos, de csak akkor ha tudod mit kell olyankor tenni ha beriaszt.

Nekem is van kendőm is meg babakocsim is, mikor melyik a jobb megoldás. Azért van pár helyzet amikor hasznos valamilyen hordozó eszköz. Nem kell egész nap abban cipelni, de ha sírós a baba és szeretné, hogy cipeld akkor jobb mint egész nap kézben ringatni. De ez egyéni döntés.

A pihenőszék jutott még eszembe, azt szeretik a babák és veled tud lenni a konyhában vagy a fürdőben ha épp ott van dolgod.

Utazó ágy jó dolog ha többször utaztok, vagy nagyikhoz. Nekünk is van.

Játszó szőnyegből a nagy méretű ami nekünk bevált, talán 140x180 van nekünk. Az sokáig praktikus.

Adamo hintánk is volt, de nekünk nem jött be.

Szoptatós fotel hülyeség szerintem.

A légtisztító meg max akkor ha olyan helyen laksz ahol nagyon szennyezett a levegő.

2020. júl. 8. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!