Ezek közül lehet mi hasznos?
Sziasztok!
(Tudom, van egy pár ilyen kérdés, de szerettem volna sajátot, mert más dolgokat is néztem)
-Szoptatós fotel: [link]
-Légisztító: [link]
-Légzésfigyelő: [link]
-Babahinta: [link]
-Játszószőnyeg: [link]
-Utazóágy: [link] (igazából a teraszra lenne)
-Adamo hinta: [link]
Meg hát ugye bababútor meg babakocsi de az muszáj, meg már vettem is.😝
Ami nekünk ezek közül hasznos volt, az alábbiak, de nem ezek a verziók, amiket te felsoroltál, de ez mindenkibek egyéni, hogy mit tetszik neki, vagy a babájának.
-Légzésfigyelő =egyértelmű miért.
-Babahinta=hasfájós korszakában nagyon jól jött az adamoshoz hasonló hinta, (ajándékba kaptuk) de nem használta sokáig, amióta ül, a sima műanyag babahinta, amiért igazán odavan.
-Pihenőszék=olyan verziót vettünk, amit 15kg-s koráig tud használni, nagyon szereti.
-Utazójáróka (90x90)= itthon, a kertben, utazáskor, nagyszülőknél is használtuk. Plusz merevítéssel, matraccal, utazáskor, nagyszülőknél kiságynak is tudtuk használni.
-Játszószönyeg= vettünk kicsi hidasat, meg is bántam semmi értelme nem volt. A nagyméretűeknek sokkal inkább. Pl tudom ajánlani a Casmatinohoz hasonló szőnyegeket, kint-bent, télen-nyáron használható, könnyen tisztítható.
Ami pluszban jól jött, csatos hordozó, karikás kendő. Próbáltuk a rugalmasat is, de nem szerette, talán majd a kicsi fogja, jövőre.
Boldog babavárást!
Szoptatós fotel felesleges, úgyis a kanapén, vagy ágyon fekve fogsz szoptatni.
Légzésfigyelő biztonság miatt javasolt szerintem.
Babahinta nekünk bevalt, jól elvan benne.
Jatszoszonyeg pont ez van nekünk, pár hónapig jó volt, de 3 honaposan már leforgott róla és ki is nőtte, ezek nagyon picik. Szerintem ha tudtam volna milyen rövid ideig használja, használtan veszek egy olcsot.
Az utazójaroka nagyon tetszik, ha ki tudjátok használni én megvennem.
Legtisztito nem volt nekrm, feleslegesnek tartom.
Adamo hinta szerintem nem kell egyszerre a másik hintaval, vegyétek meg az egyiket és ha nagyon nincs el benne, adjátok el es próbáljátok meg a másikat. Nekünk a sima székes hintat szerette ezért nem vettünk még egyet, a helyet foglalna csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!