Földön matracon szoptatni?
Én sosem tartottam jó ötletnek, ha a baba a szülők között aldzik, később is nagyon nehéz lesz leszoktatni.
A babafészek lehet egy megoldás, az akkor is jó, ha pl a kanapén alszik el stb, éjjelre pedig az ágy szélére keszítetni/venni egy ilyen bölcsőszerűséget
Szerintem fura lenne a földön fetrengeni minden éjjel a gyerekkel, lehet hogy most a fáradtság győz, de hosszabb távon a saját ágyában altatás a megoldás.
En matracon alszom, szoptatok, semmi gondom vele, pedig rossz a derekam, és nem egy minőségi matrac.
Eleinte volt hogy matracon aludt velem,de aztán most már teljesen átszokott a kiságyra. Éjjel csak megetetem a matracon aztán be a kiságyba. Férjem meg a másik szobában alszik, neki munka van, nem éjszakázik. De már én is van hogy csak 1x kelek, vagy csak reggel. Ha már átalussza az éjszakát, visszakoltozom a masik szobába.
Én megértem hogy fáradt vagy, nekem is van egy babám. De azt a részt nem egészen értem, hogy túl fáradt vagy visszatenni a kiságyba(ami lehetne közvetlenül a tiétek mellett, hogy fel se kelljen állnod) de utána emiatt egész éjjel rosszul alszol, mert félsz összenyomod. Nem lenne mégis jó "energia befektetés" visszatenni?
Mi amúgy igyekszünk azon az elven működni, hogy olyan dolgokat csinálunk, amiket hosszú távon is kivitelezni tudunk. Szóval ha hosszútávon az a terv, hogy ne a mi ágyunkban aludjon, akkor igyekszünk ezt elkerülni (és igen, van hogy ott köt ki, a gyakorlatban nehezebb ez mint elviekben:D, de mi pont emiatt nem tervezünk matracot tenni a gyerekszobába, főleg hogy még mindig mellettük van az ágya ( fél éves)
Krisztike a kedvenc okoskánk, hogy gátolsz meg egy 3 hónapost hogy ne aludjon el cicizés közben? Amúgy meg teljesen normalis(!) élettani dolog hogy ő bizony akkor elalszik.
Kérdező, nincs kizárólagos jó módszer. Mindig az a jó, ami aktuális családnak jó, és működik. Tök mindegy hogy ez a külön vagy együttalvást jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!