Ahol több pici gyerek/baba van egy szobába alszanak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azokhoz szól a kérdésem ahol több gyerek van. Nekem van egy 4 évesem meg egy 1 évesem,mindkettő fiú, azon gondolkodtam, hogy egy szobába rakom őket (pici még a mi szobánkban van). Többször felkel éjjel ezért nem tudom,hogy jó ötlet lenne e? Ki hogy oldja ezt meg? Egy szobába vannak a gyerekeitek?2020. máj. 10. 13:26
11/12 anonim válasza:
Nyugodtan aludhatnak együtt, pláne ekkoraként. Persze irigylésre méltó, ha mindenkinek külön szoba van meg még közös tér is, de jóval gyakoribb, hogy a szülők kicuccolnak a nappaliba, a gyerekek meg egy szobában vannak. És másik végről sokan még ennek is örülnének.
12/12 anonim válasza:
3 gyerkőc 3 szobában nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen saját kis helyük, akkor inkább aludnék én a nappaliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!