Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kedves szülők, milyen gyerekág...

Kedves szülők, milyen gyerekágyat javasoltok egy 2,5 éves babának/gyereknek?

Figyelt kérdés

Két és féléves kisfiamnak egy kombiágya van, egy kókuszmatraccal benne, viszont nem nagyon szereti. Jó alvó babáról van szó, viszont pár óra alvás után felkel és nem tud visszaaludni a saját ágyában. Más nagyágyon ez nem probléma.

Lehet a kókuszmatrac kemény neki, viszont úton van a kistestvér neki mindenképpen visszakell építenünk az ágyat, ezért nem gondolkozunk (csak) matrac cserén.

Milyen gyerekágyat javasoltok, ami nem kerül egy fél lakás árába, masszív és bevált (széria)?

Előre is köszönöm a segítségeteket és megosztott tapasztalataitokat!

2018. júl. 5. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi rendes felnőtt ágyat vettünk, univerzális leesésgátlóval. 10 hónaposan kezdtük átszoktatni, kb 1 hónappal később már csak ott aludt, mehetett a kiságy a másik gyerekszobába. 😊
2018. júl. 5. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt (90*200) fenyőágya van 2 éves kora óta, safety 1st leesésgátlóval, egyszerű rugós matraccal.
2018. júl. 5. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Claudia 5 fiókos 90x200-as fenyő ágyat vettünk 2,5 éves lányunknak nagyon profi matraccal. Kb. 100ezer volt összesen, de erről fog férjhez is menni. A kicsi is ilyet kap 1 év múlva.
2018. júl. 5. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi a gyerkoc 1,5 eves koraban vettunk leesesgatlos agyat(80x160 as).

Kikaban vettuk,matraccal,leesesgatloval egyutt volt 45-50 korul.

Sima egyszeru agyiko,semmi csicsa.ha azt veszem,hogy a nagyfiam 11 evesen 156cm magas akkor a kicsi biztosan tudja addig hasznalni.

Majd kesobb kap nagyobb agyat,enyenlore a minnel tobb hely volt a szempont a szobajaban.

2018. júl. 5. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet kérdező hogy én is megvettem a leesésgátlós,nagyon menő ágyikóját, kedvenc mesehőseivel tarkítva az ágyneműn, de ugyanúgy át akar jönni hozzám a nagy ágyra aludni és addig csak nem nyugszik míg el nem éri. Onnantól meg reggelig alszik egy hang nélkül.

Érdekes előtte sose csinált ilyet csak mióta 2 éves lett nem tudom miért ,de nekem éjjel nincs energiám 10 percenként bejárkálni már.

2018. júl. 5. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!

Annyiban "szerencsénk" van hogy születése óta a saját szobájában altattuk és oda is szokott, tehát elalszik ő csak szerintem kemény már neki ez a kókusz matrac (nem csodálom, tényleg olyan mint egy B18-as tégla).

Úgyis vennünk kell ágyat, csak tapasztaltabbaktól szerettem volna kérdezni, milyet.

Márkacsaládot tudtok még esetleg javasolni? Ahogy elnéztem 40ezertől a csillagos ég a határ.

2018. júl. 6. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi egy IKEA Kura ágyat vettük a gyereknek, amikor jött a kistesó a kiságyba. Szereti, várja, hogy elég nagyfiú legyen ahhoz, hogy megfordítsuk neki galériaággyá.
2018. júl. 6. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
2018. júl. 6. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!