Kedves szülők, milyen gyerekágyat javasoltok egy 2,5 éves babának/gyereknek?
Két és féléves kisfiamnak egy kombiágya van, egy kókuszmatraccal benne, viszont nem nagyon szereti. Jó alvó babáról van szó, viszont pár óra alvás után felkel és nem tud visszaaludni a saját ágyában. Más nagyágyon ez nem probléma.
Lehet a kókuszmatrac kemény neki, viszont úton van a kistestvér neki mindenképpen visszakell építenünk az ágyat, ezért nem gondolkozunk (csak) matrac cserén.
Milyen gyerekágyat javasoltok, ami nem kerül egy fél lakás árába, masszív és bevált (széria)?
Előre is köszönöm a segítségeteket és megosztott tapasztalataitokat!
Mi a gyerkoc 1,5 eves koraban vettunk leesesgatlos agyat(80x160 as).
Kikaban vettuk,matraccal,leesesgatloval egyutt volt 45-50 korul.
Sima egyszeru agyiko,semmi csicsa.ha azt veszem,hogy a nagyfiam 11 evesen 156cm magas akkor a kicsi biztosan tudja addig hasznalni.
Majd kesobb kap nagyobb agyat,enyenlore a minnel tobb hely volt a szempont a szobajaban.
Az a helyzet kérdező hogy én is megvettem a leesésgátlós,nagyon menő ágyikóját, kedvenc mesehőseivel tarkítva az ágyneműn, de ugyanúgy át akar jönni hozzám a nagy ágyra aludni és addig csak nem nyugszik míg el nem éri. Onnantól meg reggelig alszik egy hang nélkül.
Érdekes előtte sose csinált ilyet csak mióta 2 éves lett nem tudom miért ,de nekem éjjel nincs energiám 10 percenként bejárkálni már.
Köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!
Annyiban "szerencsénk" van hogy születése óta a saját szobájában altattuk és oda is szokott, tehát elalszik ő csak szerintem kemény már neki ez a kókusz matrac (nem csodálom, tényleg olyan mint egy B18-as tégla).
Úgyis vennünk kell ágyat, csak tapasztaltabbaktól szerettem volna kérdezni, milyet.
Márkacsaládot tudtok még esetleg javasolni? Ahogy elnéztem 40ezertől a csillagos ég a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!