Van valamelyik gyerkőcnek házikó alakú ágya?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok. Azt tudom hogy drága, de hol lehet ilyet kapni? Szerintetek bonyolult lenne ezt itthon elkészíteni? Vagy asztalosra kellene inkább bízni?
Akinek van ilyen annak mi a véleménye róla? Szereti a gyerek? Kényelmes? (Vagy ez inkább attól függ hogy milyen matracot veszünk bele?!)
Bocs a sok kérdésért, teljesen beleszerettem az ágyba.
2017. dec. 30. 22:28
1/3 anonim válasza:
Sima ágykeretre simán tehettek léceket, nem is muszáj fából. Sima fa ágykeretre nagyon kemeny kartonból is tudsz ilyen keretet összedobni pár óra alatt. De faléceket ha méretre vágattok pl. Bauhaus-ban, pár óra alatt rákalapálja a férjed a kerethez és egymáshoz őket.
2/3 anonim válasza:
Ha neked vagy a párodnak van egy kis ügyességetek az ilyesmihez könnyen el lehet készíteni
A kisfiúnak van ilyen ágya akire bébiszitterként vigyázok. Csak neki a ház tető is be van lécelve.
3/3 anonim válasza:
12 évesen fából, teljesen egyedül csináltam egy kutyaházat. Fűrészeltem, szögeltem. Ez sem különb annál, simán megtudjátok csinálni otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!