Egy szobában az újszülött és a totyogós?
10!
Nem engem kérdeztél, de válaszolok, JÓ? A magyar realitás az, hogy szülnek a semmire. Csak egy gyerek szoba van? Akkor egy gyereket kell vallani.
8as és 9es !
Tudjátok nem mindneki engedheti meg magának, hogy a két vagy több gyerekének mind külön szobája legyen..
12!
Épeszű ember ilyenkor csak egyet vallal
Senki nem mondta, hogy a következő 20 évben össze lesznek zárva. Szerintem a többség úgy gondolja, hogy kb 6-7 éves korukra legyen külön szoba, addig lehetnek együtt.
De tudjuk, hogy itt a többségnek 6szobás lakása meg 5 millió megtakarítása van, amikor gyereket szül, mert különben egy felelőtlen szar.
16!
Nem. Nem kell 6 szoba meg 5 millió. Minimum 2 szoba kell, ha egy gyereket vállal az ember, 3, ha kettőt. Megtakarítás pedig annyi kellene, hogy ha mindkét szülő elveszti a munkáját, minimum 6 hónapra elegendő Legyen a pénz. De ha neked elég egy egyszobas, 30nm albérlet és nulla forint megtakarítás 3 gyerekhez, akkor csináld úgy. A te dolgod.
"Nem szülnék úgy, hogy nincs mindkét gyereknek külön szobája... Privát szféra???"
Ha 10 szobánk lenne se lenne privát szféránk, ezzel jár a gyerekvállalás. ;)
A "nagy" 4 évesünknek hiába van saját szobája, sosincs ott egyedül, mindig velünk akar lenni. Éjjel is átjár.
A kisebbnek pedig nyilván nincs még igénye külön térre, amikor folyton rajtunk lógna.
Úgy tudom elképzelni, hogy leghamarabb iskoláskorukban fog felmerülni igényként. Akkor majd teszünk érte.
(Egyébként nem hinném, hogy havi ~500 ezer a semmire szülés kategória lenne. Ahogy a saját lakás se szégyellni való dolog. Akkor se ha "csak" 55 m²-es, 2 szobás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!