Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Egy szobában az újszülött és...

Egy szobában az újszülött és a totyogós?

Figyelt kérdés
Ötletelünk hova is lenne praktikus tenni a baba ágyat, de mindig arra jutunk, hogy a 2 éves nagytesó szobájában van talán a legjobb helyen. Nem fogják zavarni egymást? Akiknél így volt/van mesélnétek, hogy sikerült összeszokni?
2019. szept. 1. 01:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

Biztos nem raknám oda. Valószínűleg minden éjjel x óránként sírni fog, ha csak nem a ritka szerencse lesz hogy viszonylag átalussza az éjjelt egyből. Szegény nem tudna pihenni mindenkepp kizárt oda rakni( számomra)

Inkább a ti hálótok hogy a nappali szabad maradjon nappalra a tesónak és nappal a pici tudjon pihenni.

2019. szept. 1. 01:53
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk Apa költözött egy szobába a lanyunkkal,én meg a másikba az újszülöttel.2 SZOBAS PANEL.Eszembe nem jutott össze rakni a két gyereket.Éjszakai sírásra, etetésre tuti felkelt volna a lányunk is,így Apa meg a lányunk tudták aludni, én meg keltem a picihez, kapcsolhattam villanyt, ha nem aaludt tudtam sétálni vele a szobában, ringatni....
2019. szept. 1. 04:05
 3/25 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk bevált a közös szoba.

Összesen 50 nm volt a ház, a lányok egy pici szobában laktak. Két és fél év volt a korkülönbség. Mikor a nagyot este altatam, ha kicsi még ébren volt, kivittem a másik szobába. Ha a kicsi éppen aludt, a nagynak még kint meséltem, és az ágya mellett már csak csendben üldögéltem kicsit. Ő is tudta, hogy nem hagoskodhat, mert alszik a testvére. Ha a baba éjjel felsírt, vagy gyorsan meg tudtam nyugtatni, vagy szintén kivittem. A testvére jó alvó volt, ha fel is ébredt, elég volt egy pár szó és aludt tovább.

Később már egy időben feküdtek le, hol az egyik, hol a másik ágyában ültünk mindhárman a meséléshez. Egymásra nem nagyon ébredgek fel ekkor sem, de hozzánk rendszeresen vándoroltak, felváltva, vagy egymás után. Reggel pedig korábban felébredt, az kijött a nappaliba, és ott játszott.

2019. szept. 1. 05:52
 4/25 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is bevált a közös szóba. Szintén 2,5 év van a két lányom között és nagyon extrém esetet kivéve (éjszakai hányás), soha nem ébrednek fel egymásra. Miután lecseréltük a kicsinek a rácsos ágyat, ragaszkodtak hozzá, hogy minél közelebb lehessenek az ágyaik, így össze is fordítottuk őket, csak két léc választja el őket egymástól. Imádom hallgatni, ahogy este csacsognak egymással elalvás előtt. (5 és 2,5 évesek most)
2019. szept. 1. 06:33
 5/25 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk is egy szobában vannak kezdetektől. 2 év és másfél év a különbség. Soha nem ébredtek fel egymásra, pedig voltak sokszor kelős időszakok.
2019. szept. 1. 06:40
 6/25 anonim ***** válasza:
12%

Biztos le lesz pontozva, de mi úgy csináltuk, mint a 2-es.

Nagy apával. Ha nem alszik mellette valaki, még ő is ébredne egyébként.

A kicsi velem.

Majd ha a kicsi már nem eszik éjjel, de lehet hogy majd csak ha önjáró lesz, akkor rakjuk össze őket.

2019. szept. 1. 06:58
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is kezdettől egy szobába vannak. Sose keltek fel a másikra.
2019. szept. 1. 07:10
 8/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem szülnék úgy, hogy nincs mindkét gyereknek külön szobája... nem hogy összerakjak egy újszülöttet a nagyobb gyerekemmel.. Privát szféra???
2019. szept. 1. 07:12
 9/25 anonim ***** válasza:
35%

Unokatesóméknak utóbb került át 3 hósan a baba a totyogóhoz.

Több okból..( nem helyhiány, az itolsónak címezve)

Nem ébresztik egymást.

2019. szept. 1. 07:59
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
8as: a magyar realitással találkoztál már?
2019. szept. 1. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!