A pepcoban miért olyan olcsók a gyerek ruhák? Jó minőségűek?
Nekünk még kicsi a baba, elég gyorsan nő, hamar ugorjuk a méreteket , de eddig csak jót vettünk ott.
Nem volt szakadt ,se méret hibás.Rá kell szanni az időt végig nézegetni a rucikat , látszodik azon melyik birja és melyik nem a mosást.
Pl.vettem ott 390 ft bodyt nem kopott ki a minta és nagyon jó az anyaga továbbra is , pedig éjjel nappal mosok :D
Nekem van több Pepco-s holmim (pl.: tollkabát, vászoncipő, zokni), teljesen jók a mai napig. Azonban tényleg látni egy-két ruhán, hogy nem a legjobb minőség, de összességében én megvagyok vele elégedve. Alaposan meg kell nézni, hogy mit veszel.
Óvónőként dolgozom, és a csoportomban szinte minden gyermek Pepco-s ruhában jár, kinti-bentiként egyaránt. Olcsó, úgyhogy nem is nagyon sajnálják a szülők, és hamar ki is növik a gyerkőcök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!