Tezenis-be jók a gyerek melltartók? Jó minőségűek?
Láttam az oldalukom hogy vannak ilyen gyerek melltartójuk és jövő héten megyek vásárolni akkor szeretnék venni. Szerintetek érdemes venni? Méreteim: Mell alatti: 65cm mell: 72cm
Köszi a segìtséget
én nem rég beléptem egy ilyen üzletbe, és amelyik melltartó tetszett az legalább 6000 Ft volt,majd szétnéztem és ennél csak drágább melltartók voltak.
És nem tudom felfogni ,hogy miért voltak ilyen rohadt drágák, mert konkrétan egyik melltartó se nyerte el a tetszésemet.
Lehet én vagyok a h*lye, de én kb 2000 ftért szoktam venni melltartót amihez legtöbbször adnak egy szép tangát is. De mmég a 2000 ft-ot is drágának mondanám,mert lehet kapni 1500 ftért is. Általában kínai üzletekből veszem, vagy egy maja nevű fehérnemű boltból- ami szerintem szintén kínai üzletekből szerzi be a legtöbb dolgát.
Biztos jó minőségűek,de ultra drágák.
Viszont a tipikus kínai 1000 Ft-os melltartókat sem érdemes megvenni,mert kb 2 hónapot bírnak.Én az F&F-nél szoktam venni,azok tökéletesek számomra és nem is drágák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!