Milyen minőségűek a Bonprix ruhák?
Sziasztok!
Kinéztem egy-két ruhát a Bonprixen (gyerek és felnőtt) viszont az anyagösszetétele kicsit megriaszt. Tipikus szeretem megtapizni előtte típus vagyok. :D
Aki rendelt már onnan mi a véleményetek? "Zacskó" szerű az anyaga vagy jó minőségű?
Köszi a válaszokat.
A gyerekruháikat szerettem, szerintem jó volt a minőségük, nem fakult a színük, nem nyúltak ki, stb. (Már egy ideje nem rendeltem onnan gyerekruhát, mert én drágának tartom)
Viszont a felnőtt ruhák szabása katasztrófa... Én alig találtam magamnak olyat, ami jól állt, sok ruhát kellett visszaküldenem, mert sehogy sem álltak rajtam.
(off: viszont a függönyeiket és a pamut ágyneműiket imádom és ajánlom mindenkinek!)
Igen, a legtöbb nagyon bő volt, tudod, az a hónaljnál lötyögős fajta, nagyon nem voltak kényelmesek (nekem). Ha kisebbet rendeltem, akkor azzal más volt a baj, pl. túl szoros volt az ujján a varrás, szorította a karomat (vagy lehet, hogy csak szimplán nekem van ennyire elcs.szett alakom... :D )
Viszont a fürdőruháik is jók (az egyik onnan rendelt tankinit és az alsóját már kb. 8 éve nyúzom, és semmi baja), ellenben egy melltartóval egyszer nagyon ráfáztam, hatttalmas volt a D kosár (még szoptatás alatt is), háromszor belefértem volna, nem tudom máig sem, hogy ez milyen számozás alapján készülhetett... :)
Sokszor vásárolok onnan, farmereket imádom mert van ami normálisan néz ki és nem gombos cipzáros.
Fürdőruhái is jók.
Gyerekben nagyobbak mint a számozás így mindig 1 számmal kisebbet rendelek
Én nagyon sokat rendelek tőlük,igaz felnőtt ruhát. A tapasztalatom az,hogy az olcsók szarok,a drágábbak viszont jó minőségűek. Vettem már 3500 ért kardigánt,minősíthetetlen volt, a 7ezred viszont tökéletes. Viszont annyiért már bárhol kapsz. Szeretem a kabátjaikat,azok nagyon jók,bikinit,melltartót szinte mindig ott veszek.
A felsőruházatból egy merettel kisebb kell. A fehérneműkből mint rendesen. Gyerek cuccot még nem rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!