Lidl gyerek ruhák milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
Vannak ruhák amik tetszenének, de nem ismerem, nem vettem még onnan ruhát! Mérete megegyezik a normál mérettel?2015. jún. 30. 07:39
1/15 anonim válasza:
Jó minőségűek. Szerintem jobb mint pl az F&F. A méret megegyezik.
3/15 anonim válasza:
Nem rossz, de nem is nagy szám. Az árához képest elég jók, de válogatni kell. Én most vettem néhány pólót és legginst, de pl. télen a kabátok nagyon műanyagosak voltak, így azt nem vettem. Szerintem az Aldis, Tescos ruhák sokkal jobbak, de ide is érdemes elmenni, mert ki lehet fogni néhány jó darabot.
4/15 anonim válasza:
Nekem a tescosak előbb kinyúlnak és kifakulnak mint a lidl ruhák. Szerintem nagyon jó.
5/15 anonim válasza:
Ár-érték arányban szerintem elég jók, Pólót, fehérneműt, harisnyanadrágot, baby bodyt vettem már, azokkal nem volt bajom.
A tescos az évek során nagyon sokat veszített a minőségéből, pedig az elején amikor bejött nagyon jók voltak, most már nem veszem.
Én leginkább a h&m gyerekruháit szeretem, általában azt veszek (az 1290 Ft-os ruhák is nagyon jók, nem szürkülnek, nem nyúlnak, és nagyon szépek is :)
Az f&f-nél sokkal jobb minőségű a h&m.
6/15 anonim válasza:
Jó mínőségűek, szerintem olyanok mint az F&F, én azokat is szeretem. Kislányom ovis ruhái Lidl, Aldi és Tescos, bírják a strapát és szépek.
7/15 anonim válasza:
Jó minőségűek, és méretre nagyobbak kb. egy számmal mit rájuk van írva.
8/15 anonim válasza:
Szerintem is nagyobb.
Én ovisnak veszem, nem sajnàlom őket, egyébként elég jól bìrjàk a strapàt.
9/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem.
Egyáltalán nem nyúlik.
10/15 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem őket, mert megbízható, jó minőségű ruhák. Ráadásul most már a kisebbik gyerkőc nyúzza a nagytól megörökölteket. A méretek talán kicsit nagyobbak, mint a többi márkánál, ezért érdemes egy kicsit kisebbet venni. De tök jó, mert a nagyobbikra is találok mindig valamit. Én amúgy sehol máshol nem találtam olcsóbban gyerek ruhákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!