Lidl gyerek ruhák milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
Vannak ruhák amik tetszenének, de nem ismerem, nem vettem még onnan ruhát! Mérete megegyezik a normál mérettel?2015. jún. 30. 07:39
11/15 anonim válasza:
Olyan mint az ára.Csak pizsamának használom.Inkább H&M,Brendon,Kangaboo.
12/15 anonim válasza:
imádom öket ,csinosak szépek és jó az áruk és nem menek tönkre könnyen .de én az F&F ruhákat is imádom leárazáskor szupereket lehet venni.
13/15 anonim válasza:
Jó minőség, bírják a mosást, bár én mindent 40 fokon mosok csak.
14/15 A kérdező kommentje:
Bevásároltam és szuper minőségűek! Ennyi pénzért nagyon megéri, és nem pizsinek! :)
2015. júl. 13. 12:13
15/15 anonim válasza:
Én is inkább pizsinek és játszósnak veszem őket, a minőségük változó. Vettem már ott nagyon jó minőségű leggings-et, százszor mostam már, de még mindig szép, em bolyhos, nem kopott.
De sajnos fogtam már ki rosszabb eresztést is, az egyik felsőjük 20 fokos mosás után feleakkorára ugrott össze..
De ez a változó minőség igaz sok márka ruháira, vettem már béna Brendonos, H&M-es ruhát is. Lutri néha az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!