Van más is rajtam kívül aki Brendon után áttért babaszafarira?
Eddig mindent Brendonban néztem vásárolgattam.
De tulajdonképpen minden sokkal kedvezőbb áron van a szafariban és kb minden más bababoltban.
Pl elég drágán vettem kötött plédet Brendonban ahogy egy szimpla kifogóért is 4 ezret hagytam ott..
Most hogy kicsit takarékosabb akarok lenni pl Chicco termékek ez is most hiába akciós Brendonban mikor eleve olcsóbb szafariban.
Egyikben sem vásárolok. :D A szafariban vettem annó csak a mellszívóm mert valóban sokkal olcsóbb volt mint bárhol máshol (szerintem amúgy hiba volt az oldalon mert nagyon olcsó volt a menő márka terméke és 2 héttel a rendelésem után már duplaannyiba került pedig előtte sem volt akciós). A Brendonban eddig 1 db Sophie zsiráfot vettünk. 😂 Javarészt külföldi webshopokban vásárolok, ott még a Brendontól is drágábbak a dolgok de nekem a Mamas&Papason kívül itthon egyik bababolt kínálata sem tetszik az pedig szintén drágább a Brendonnál. Csakis a legújabb babadivat szerint vásárolok a kislányomnak és hiába olcsó valami, ha nem tetszik nem veszem meg inkább költök háromszor annyit.
Amúgy eléggé reklámszagú a kérdés de ha nem az akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!