A Brendon baba bolt drága? Árban melyk bolt a legkedvezőbb?
Igen, drága. De nem mindenben.
Nézegess a neten, mert eltérőek az árak.
Nincs egy kimondott bolt, ahol minden olcsó.
Én pl az alap dolgokat az Auchanban vettem meg (babakád, pelenka, popsitörlő, hőmérő, cumis üveg, mellszívó).
De vásároltam a Brendonban is: lepedő, paplan-párna szett, körömvágó, textilpelus, törölköző.
Az autós hordozót megint másik bababoltban vettem.
Kiskádat az IKEÁ-ban vettünk, ott 1200 Ft volt.
Brendonban van ami jó áron van,de amúgy elég drága.
Én a Tescoban, C&A-ban, kínaiban szoktam vásárolgatni. Ki lehet fogni jó dolgokat jó áron. Több helyen meg kell nézni. Tescoban szerintem jó minőségű cuccok vannak és mindig van kiárusítás. Vettem pólót 600-ért, farmert 1200-ért, rövidnacit 800-ért pl. Van, h 70%-al olcsóbb vmi.
Brendonban ne vegyél sok mindent. Én az Elefániban vettem meg szinte mindent, Budaörsön, szerintem nagyon jó üzlet.
Bár, én székesfehérvári vagyok, nálunk csak 2 bababolt van, ami normális, az egyik a Brendon és a másik sem sokkal olcsóbb már, mert nincs konkurenciája.
Én Pesten lakom. Igen, van amiben drágább, de nem mindenben. Nagyon sok dolgot ott vettünk meg.
Mondjuk én alapból írtam egy listát, amit a férjemmel átnézettem és utána kezdtem a neten a közelünkben lévő bababoltokat felkeresni. A legtöbbnek van fent a neten webáruháza, így az árakkal is tisztában voltam.
Pl. a minimanó (14.ker) itt van 20 percre tőlünk, de 1 dolgot vettem náluk, az is egy babakocsira rakható játék volt. Minden mást drágának találtam, még a Brendonnál is!
Persze, ha valaki nem szeretne 100+1 boltba végig menni, annak egy bolt megfelelhet.
Én a legtöbb dolgot megrendeltem és kiszállítottam ingyen, mert elérte az adott összeghatárt.
Sok apró dolgot az Auchanba/Tescoban vettem meg.
Ide minden hónapban alapból mentünk. Nekem minden tekintetben mániám összeírni adott dolgok árát. Legyen az élelmiszer vagy bármi más.
Napokat - heteket képes vagyok kutatni/keresni a neten az ár után.
Utolsó vagyok:
A ruhákat mind a két gyerkőcnél turiban (HÁDA, 14. kerületi) vettem. Egy teljes napot rászántam mind a kétszer.
Persze, új ruhákat is vettünk, de nem az első fél évben, amikor egyik nap még jó rá a body, a másikban pedig már mehet a zsákba a többi kinőtt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!