Megköszönném ha irnátok nagyon szép különleges kisfiú és kislány neveket pl ezekhez hasonlot tudnátok? Eddig ezek a nyerö nevek . Fiúba brendon krisztián kislányba bedig zamira heidi
különleges? brendon? nálunk minden 2. roma kisgyerek brendon és ezt nem rosszindulatból írom. inkább tucat roma név. a krisztián meg pláne tucatnév, ennél csak a neol és a bence gyakoribb :D
zamirát még nem hallottam de nagyon szép :) bár heidivel szerintem nem passzol.
gvendolin, mirabella, norina amik nekem tetszenek és szerintem nagyon szépek is :)
Én is csatlakozom, minden második fiú brendon vagy benett. A Noelről nem is beszélve. Zamirát én sem ismerek. Szép név, bár én simán külföldinek nézném. A furcsaság, hogy a Zamira olyan törökös, a Heidi meg egyértelműen német, nagyon nem illenek össze.
A magyar neveket szeretem, de igyekszem jó tanácsot adni.
Javaslatom esetleg: Záred, Andon, Bertram, vagy lányokhoz: Anélia, Honóra, Floransz.
A teljes listát megtalálod itt, érdemes átnézegetni:
Dorián, Ármin, Norman, Zolta, Ludvig, Merse, Norton, Ronald, Ruben, Vencel v Vendel
Letícia v Letti, Aisa, Amira, Elina v Eliza, Heléna, Ivonn, Korina, Kendra, Mircella(kérvényezték egyik ismerősék és megkapták az engedélyt) , Nadin, Nélia, Véda, Zoé, Zora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!